Rezultate slabe la simularea pentru examenul de bacalaureat

3
1.942 vizualizari
views

Rezultatele la simularea pentru examenul de bacalaureat sunt foarte slabe. Iată rezultatele  de la Liceul Teoretic Codlea și Colegiul Tehnic Simion Mehedinți.  Interesant este faptul că la nivel județean rezultatele sunt slabe. Poate ar trebui să ne întrebăm retoric încotro se îndreaptă învățământul și ce vor deveni copiii noștri când vor fi mari?

Statistic vorbind, cu rezultate slabe pe județ, Brașovul se află pe un loc bun comparativ cu promovabilitatea în alte județe, unde media este între 30- 50%. Chiar și așa, din cei 3225 de elevi evaluați, doar 1957 au obținut note peste 5, procentul fiind de 60,68%.

Descarcă rezultate simulare Colegiul Tehnic Simion Mehedinti

Descarcă rezultate simulare Liceul Teoretic Codlea

rezultate simulare bac (1)

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Ovidiu, trebuia sa pozezi rezultatele celo de clasa a VIIIa 🙂 acolo era mai comic. In afara de cateva note mai rasarite, celelante sunt scaune… si taburele 🙁 Imi pare rau ca parintii fac tot ceea ce pot (si mai mult) pentru copiii lor, iar acestia iau problemele importante cu prea mare usurinta sau, si mai trist, le ignora. Foarte adevarat ca mai e ceva timp pana la bac, dar intreb cu celebra zicala ”ingrasi porcul in ajun ” ???

    • @Madri : Nu stiu ce parere ai tu despre cei de clasa a VIII-a dar dupa cum scrii eu nu pot să nu remarc calitatea educatiei tale. Exemple de cuvinte din comentariul tau : „celo”, „celelante”, … Ovi lasă te rog comentariul . Multumesc mult.

Comments are closed.