Despre noi

Municipiul Codlea - Vedere aeriană Centrul Istoric
Municipiul Codlea – Vedere aeriană Centrul Istoric

Totul despre oraşul tău
Site-ul întruchipează efortul unei echipe animată de dorinţa de a îmbunătăţi imaginea oraşului, iar prin intermediul celorlalte site-uri de reţea, ne gândim la imaginea judetului sau chiar a întregii Românii. Codlea Info vă ţine la curent cu activitatea socio-culturală, turistică, industrială şi administrativă a zonei.                 

De aici şi sloganul nostru: „Totul despre oraşul tău”.

Oferim promovare oricărui întreprinzător sau entitate juridică din oraş sau judeţ, indiferent de domeniul său de activitate, fie el artistic, comercial, neguvernamental, educaţional sau turistic. Din principiu, nu avem relaţii comerciale cu persoane fizice, organizaţii politice ori religioase sau cu oricine nu este de acord cu viziunea noastră despre ce am putea face cu adevărat împreună.

  • Construim soluţii personalizate, simple, elegante şi convenabile pentru întreaga comunitate locală. Proiectele noastre nu se desfăşoară exclusiv online, ci ştim să folosim orice alt mediu în favoarea comunităţii şi a noastră.
  • Lucrăm aşa cum considerăm noi că este corect. Nu ţinem cont de valori corporatiste, vorbe goale sau situaţii temporare. Individul este la baza comunităţii noastre şi valorile sociale ne sunt cele mai de preţ.
  • Nimic nu ne-a oprit să rămânem în continuare cel mai vizitat şi apreciat site dedicat comunităţii locale şi să construim cele mai valoroase proiecte pentru partenerii noştri.

Suntem online din toamna lui 2010

Termeni si conditii

  1. Acest site este produsul unei echipe independente, fără implicaţii politice sau de natură discriminatorie. Proiectul Codlea-Info.ro face parte dintr-o reţea naţională de site-uri de acest gen şi are ca obiectiv principal – prin colaborare sau studiu independent – promovarea oricărui tip de informaţie legată de oraşul Codlea.
  2. Toate materialele prezentate sunt proprietatea Codlea-Info.ro sau a autorilor respectivi, acolo unde este specificat.
  3. Responsabilitatea asupra conţinutului materialelor publicate aparţine autorilor. Prin urmare, moderarea mesajelor se face pe baze obiective, echipa încercând să acopere în timp util fiecare situaţie, acolo unde considerăm că este necesar.
  4. Echipa Codlea-Info.ro şi prezentul site nu răspund în cazul unor eventuale prejudicii cauzate de aceste mesaje.

Fondator,

Ovidiu STAN

Telefonul redacției:
0748.041.899