În continuă dezvoltare, Premium AEROTEC își mărește echipa – Ce posturi sunt disponibile?

0
42.859 vizualizari
views

Producem și dezvoltăm componente și structuri pentru avioane civile și militare. Ne mândrim cu faptul că începând cu 2010, fiecare avion de tip Airbus cu care ne deplasăm conține cel puțin o piesă fabricată la Ghimbav.’

Dacă acum 7 ani când s-a dezvoltat primul proiect de tip Greenfield, iar compania număra aproximativ 160 de angajați, în momentul de față la Premium AEROTEC își desfășoară activitatea peste 850 de persoane, acțiune care nu se oprește aici. Fabrica din Brașov produce piese mașinate și asamblează componente metalice și non metalice pentru toate programele de serie Airbus, folosind materiale precum aluminiul și fibra de carbon.

Avem planuri mari de dezvoltare, atât din punct de vedere al investițiilor cât și din punct de vedere al numărului de angajați. Proiectele în curs de implementare, în prezent, vor atinge volumul maxim de producție anul viitor, iar astfel de proiecte ambițioase vizează o echipă mare de colegi noi pentru toate ariile de producție. De la operatori CNC, montatori subansamble la planificatori de producție sau administratori SAP și personal calificat în domeniul calității.

La nivel de județ, Brașovul este în plină dezvoltare, mai ales din punct de vedere al industriei. Însă Premium AEROTEC are un avantaj enorm datorită domeniului de activitate. Ne aflăm într-un oraș cu tradiție în domeniul aeronautic și ne mândrim să știm că putem să ducem tradiția mai departe. Astăzi, mijlocul de transport aerian este mult mai accesibil și mai la îndemână pentru toată lumea. Solicitările sunt tot mai mari, motiv pentru care și numărul de comenzi crește considerabil.

Cert este faptul că trebuie să acordam o importanță majoră calității, iar aici facem referire la pregătirea angajaților noștri. Domeniul de activitate nu ne permite să acceptăm erori în desfășurarea acestuia, de aceea investim în dezvoltarea profesională și în motivarea angajaților noștri. Oamenii sunt cea mai importantă resursă pentru compania noastră. Avem un departament dedicat pentru programele de școlarizări externe și interne, workshop-uri și team building-uri. Investim de asemenea și în pregătirea elevilor Școlii Profesionale Germane Kronstadt, care după absolvire devin angajații companiei.

Premium AEROTEC este o companie modernă cu un fantastic potențial de dezvoltare, care oferă posibilitatea fiecărei persoane, indiferent de vârstă, să facă parte dintr-o echipă dinamică și motivată.

Premium_AEROTEC_Romania_RGB

Posturi disponibile:

Achiziții Coordonator Achiziții

Analist cumpărări

HR Interpret (lb. germană)
IT SAP Administrator
Productions Management Disponent

Specialist strategie industrială

Calitate Specialist în domeniul calității

Certifying staff

 

Machining Operator CNC Freză/ Strung

Debitator semifabricate

Conditioner finisor

Assembly Montator subansamble
Logistică Tehnician gestiune stoc
Profile Tinichigiu structurist aviație

Controlor calitate

 

Trimite-ne CV-ul la adresa brasov.personal@premium-aerotec.com sau contactează-ne la tel. 0729.048.080

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic