Servicii de Amanet Auto, Electronice și Electrocasnice la Codlea

0
12.314 vizualizari
views

De curând a apărut și la Codlea un serviciu care a luat amploare în ultima vreme. Amanet Auto. Atunci când te trezeşti într-o situaţie dificilă şi ai nevoie de bani urgent, cea mai bună soluţie este creditul prin amanet auto. Cu toate că mulţi oameni privesc cu suspiciune casele de amanet, acestea oferă persoanelor fizice şi juridice posibilitatea să-şi rezolve problemele financiare care apar din senin mult mai uşor şi mai repede decât ar face-o cu ajutorul unui credit la bancă.

Quantum Credit este o firmă din Codlea, acreditată de Banca Naţională a României, care oferă credite garantate cu autoturismul. Indiferent de schimbările care apar în domeniul economic, condiţiile din contract nu se modifică în perioada derulării creditului şi nici măcar în cea de prelungire a împrumutului, fapt ce constituie un avantaj major al acestei companii.

Ce câştigi folosind acest serviciu de amanet auto din Codlea?

Servicii profesioniste
Evaluatorii de maşini de la amanet auto au experienţă în domeniu, aşa că poţi să ai încredere deplină că beneficiezi de un serviciu de calitate, iar mașina ta este avaluată corect.

Promptitudine și eficiență
Când ai nevoie de bani rapid, nu mai pierde timpul căutând alte soluţii: împrumutul garantat cu maşina la Quantum Credit te ajută să îţi rezolvi problemele financiare în doar 30 minute. Nu trebuie decât să contactezi un reprezentant, să te deplasezi la sediu pentru semnarea contractului şi să încasezi banii. De restul (verificarea actelor, inspecţia şi evaluarea maşinii, acordarea creditului) se ocupă compania respectivă.

Comisioane de piață flexibile și avantajoase
Când faci un împrumut de genul acesta, poţi obţine între 60% şi 75% din valoarea maşinii, în funcţie de anul de fabricaţie şi de felul în care se prezintă. Singura condiţie pentru a fi eligibil este ca această să nu fie mai veche de 8 ani. Comisionul mediu pe care trebuie să-l plăteşti este foarte de avantajos: 1% pe zi, însă el poate scădea până la 0,12% pe zi, în funcţie de suma şi de perioada derulării contractului.

Transparență contractuală
Contractul pe care îl vei semna este simplu, clar şi transparent. Nu conţine clauze abuzive sau alte comisioane decât cel asupra căruia s-a convenit de comun acord.

Documentaţie simplă
Pentru a lua un împrumut garantat cu maşina nu-ţi trebuie decât: buletinul, talonul maşinii şi cartea de identitate a autoturismului. Astfel, nu mai este nevoie să pierzi timp preţios pentru a face rost de adeverinţă de venit, cazier fiscal, contract de casă sau alte documente justificative. În cazul persoanelor juridice, sunt solicitate şi actul constitutiv şi ştampila firmei.

Mașina se află în siguranţă la Quantum Credit
Maşină amanetată este păstrată în condiţii de siguranţă maximă, monitorizată 24 din 24.

În ziua de astăzi, băncile acordă tot mai greu împrumuturi, prin urmare amanetul auto a ajuns o soluţie viabilă pentru numeroase persoane fizice şi juridice. Condiţiile sunt extrem de avantajoase, procedura este foarte simplă şi rapidă şi maşina este în siguranţă totală.

Quantum Credit (Amanet Codlea) oferă împrumuturi și pentru electronice, electrocasnice și telefoane mobile.

Rezolvă-ți problema și sună acum la 0775.517.523
Codlea, Str. Muntișor, nr 5 (lângă magazinul Maria)

AmanetAutoCodlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic