Municipiul Codlea prezent în premieră la Târgul de Turism al României 2018

0
4.910 vizualizari
views
Municipiul Codlea - Vedere aeriană Centrul Istoric
Municipiul Codlea - Vedere aeriană Centrul Istoric

În perioada 22-25 februarie 2018, va avea loc la Romexpo București, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului, respectiv Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

La invitația adresată de către Consiliul Județean Brașov, anul acesta pentru prima oară va participa și Municipiul Codlea, prin prezența a două persoane din cadrul Serviciului de Promovare Centru Istoric, respectiv d-na Slăveanu Corina și d-na Rișcău Paula.

”Vom fi prezenți la târg în zilele de 23 și 24 februarie 2018 și ne propunem promovarea municipiul Codlea atât în țară cât și în străinătate, prin distribuirea materialelor de promovare, prezentare de costume tradiționale săsești, dar și prin difuzarea unui material video cu titlul „Codlea Turistică 2018”.

Participarea noastră la această ediție, are ca scop integrarea municipiului Codlea în circuitul turistic, prin aducerea la cunoștința vizitatorilor a principalelor obiective de vizitat în Codlea, printre care: Centrul Istoric, Muzeul Tradițiilor Codlene, Biserica Evanghelică C.A. Fortificată, ruinele Cetății Negre de pe muntele Măgura, zona de agrement „Maial”, Ștrandul Codlea cu cele două lacuri, traseele turistice montane.”

Evenimentul este deschis publicului dornic să călătorească în țară și peste hotare, dar și celor care doresc să descopere destinații noi care se bucură de un important patrimoniu istoric și cultural.

http://www.targuldeturism.ro/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic