Multiplu campion cu centură neagră la karate și polițist în slujba cetățenilor

0
2.307 vizualizari
views

Este povestea unui tânăr, subinspector de poliție, care a performat într-un sport de disciplină și prin câștigarea a numeroase medalii și trofee la campionatele și competițiile de profil și care în același timp își desfășoară activitatea în rândul polițiștilor brașoveni.

Subinspector de poliție Marius Bucur, din cadrul Secției 1 Poliție Brașov – compartiment investigații criminale, practicant de karate, stilul shotokan, sport în care a obținut de-a lungul timpului, peste 130 de medalii, majoritatea de aur, ne-a spus că de mic a fost fascinat de filmele cu Van Damme.

Acesta practică sportul de vârsta de 8 ani și a debutat în activitatea competițională la vârsta de 12  ani.L-am întrebat ce l-a determinat să îmbrățișeze uniforma de polițist în detrimentul unui club privat la care ar fi putut învăța tinerii sau a unei cariere de performer, eventual să plece în străinătate unde ar fi fost cu siguranță mult mai bine plătit. Spiritul dreptății, de a-i ajuta pe cei din jur, cariera de polițist fiind cea care i se potrivește ca o mănușă.

Ultima competiție importantă la care a participat a fost Campionatul European de Karate SKIF, în Cehia, unde a obținut titlul de vicecampion european la kata, proba pe echipe.

Subinspector de poliție Marius Bucur – Info1Tv

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic