Încătușat de forțele de ordine și executat silit de primărie. Zi neagră pentru Erwin ,,cel alb”

9
2.436 vizualizari
views

Unde-i lege, nu-i tocmeală, iar ,,legea ca-n codru” este pentru haiduci, nu pentru o societate normală!

Astăzi a fost o zi neagră pentru Erwin Albu. După ce a blocat accesul mașinilor pe un drum național și pentru refuzul de a înceta ostilitățile cât și instigarea mai multor persoane de etnie rroma, lui Erwin Albu i-au fost puse catușe la mâini pentru încălcarea legii și a fost dus la sediul poliției unde i s-au luat declarații și i s-a întocmit dosar penal de cercetare.

Legea trebuie respectată indiferent de scopul acțiunilor  oricărui cetățean, declară surse din cadrul poliției.

Tot astăzi, Primăria Municipiului Codlea l-a executat silit pentru neplata impozitelor și taxelor, într-un cuvânt pentru cele mai mari datorii acumulate de o persoană fizică în Codlea.  Astazi a fost exectutat pentru suma de 6.364 RON, reprezentand impozitul pe masina si amenzi.  În total peste 1 miliard 600 milioane lei vechi. Primăria i-a ridicat mașina proprietate personală, singurul bun pe care acesta îl are trecut pe nume. Urmează ca mașina să fie scoasă la licitație pentru recuperarea unei mici parți din datoriile lui Erwin Albu față de bugetul local. Nu se știe exact care va fi modalitatea prin care vor fi recuperate integral sumele datorate de rău-platnic, întrucât acesta nu are serviciu și nu realizează alte venituri, însă cel mai probabil pentru a evita închisoarea, Erwin Albu va fi nevoit să își plăteasca amenzile prestând ore de muncă în folosul comunității.

Erwin Albu executat silit – Ridicare auto (VIDEO)

Citește și Care este adevărul și ce interese se ascund în spatele ,,marelui circ” al ,,defrișărilor” de la Codlea

UPDATE: În cursul zilei de 18 februarie, Erwin Albu înregistrează o cerere la Primaria Codlea, cea din imaginea de mai jos (click pe poza)

Este puțin probabil ca această acțiune a lui Erwin Albu să aibă sorți de izbândă. Presupunând că va exista o decizie a unei instante cu privire la posibilitatea de a presta ore de muncă în folosul comunității pe considerentele expuse de acesta și anume, că nu mai dorește să plăteasca impozite, ar însemna ca toți cetățenii să aibă privilegiul de a mătura Codlea în baza impozitului pe mașină, cel pentru care omul a fost executat de primărie. Dacă la nivel national s-ar face acest lucru, în primele 3 zile s-ar mătura toată România și după aceea??? Așa cum văd lucrurile, cazul Albu este unul special prin particularitatea sa, aceea a acumulării unor datorii foarte mari. Discutând pragmatic, la obiect, de câte zeci de ani va avea nevoie Erwin Albu să își plătească datoriile dând cu mătura? Iar întrebarea care va persista în mintea codlenilor va rămâne aceeasi: cum de a ajuns să acumuleze asemenea datorii și nu l-a văzut nimeni până acum? Oricum , trebuie să ai un talent fantastic să răstălmăcești decizia unei Curti de Apel care te obligă să restitui banii administrației locale, într-un act de curaj unilateral de a plăti în natură ca modalitate de protest față de administrarea banului public.

Îmi amintește de proverbul acela cu capra râioasă..

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. Este penibil sa il considerati, singurul vinovat pe baiatul asta de o asemenea datorie. Suna interesant chiar atractiv ,”cum sa praduiesti primaria de 1 miliard lei vechi ”
  -intrebarea 1 : Se poate ca o persoana fizica sa acumuleze o asa datorie?
  -raspuns 1: Da……Exemplul de fata

  -intrebarea 2 : Si daca se poate ca o persoana fizica sa adune o atfel de datorie dc e singura ?
  -raspuns 2: celorlanti cetateni le e frica de datori

  intrebare 3: Datoria s-a adunat intr-o zi ?
  raspuns 3 : Greu de crezut .

  ultima intrebare: Daca o persoana a acumulat o datorie de jumatate de miliard , nu este normal sa iei masuri si nu-i permiti sa dubleze sau tripleze suma .

  • Se impune o precizare pe care nu am facut-o si pe care mi-o asum, Marian.
   Datoria pe persoana fizica este de 6.364 lei, sume acumulate din neplata taxelor si impozitelor cat si acumularea amenzilor (legea circulatiei, tulburarea ordinii publice, etc)
   Cealalta suma de bani este rezultata din datoria pe care acesta o are fata de Primaria Codlea ca administrator al unei societati care in urma cu cativa ani a facut afaceri cu flori. Instanta a dat hotarare definitiva in favoarea primariei. Suma efectiva de plata la acea vreme era de aprox 80.000 lei, iar diferenta pana la 160.000 reprezinta penalitati.

 2. Daca iesea domnul Erwin Albu primar , ghiciti domnule Ovidiu din ce bani se plateau acele datorii , numai pentru ca a organizat proteste spera ca va deveni primarul orasului Codlea. Insa , lumea nu stie aceste lucruri.

 3. Un singur lucru nu am inteles : a avut tot sprijinul, a fost consilier, putea sa faca ceva bun. De ce a facut tot acest circ?

  • Considera ca nu a avut acest sprijin in administratia trecuta, cu toate ca afacerile derulate de acesta contrazic cele sustinute de el (perioada 2008-2012). Dupa ce a pierdut alegerile din 2012, fiind invins de Catalin Muntean, a refuzat colaborarea cu noua administratie din partea careia a avut semnale pozitive si, mai mult, s-a straduit sa denigreze imaginea omului de afaceri proaspat numit primar.

   A considerat ca un scandal pe tema taierilor de paduri va avea un impact asemanator cu cel al salvarii spitalului Codlea in ideea de a-si recastiga notorietatea si votul cetatenilor pentru alegerile din Parlamentul Europei.

   De ce acest gest extrem pana la urma. Este simplu. Erwin Albu nu are nimic de pierdut si joaca totul pe o singura carte, iar noi, locuitorii, suntem deja obisnuiti cu excentricitatea lui.

 4. Domnule Stan ce va mai place sa-l periati pe binefacatorul „stralucit om de afaceri”.Si nu stim de unde aveti atat de multe informatii?Oare cine santeti cu adevarat?Cat sa va credem ca santeti inpartial?

 5. […] şi cu bucurie imensă Codlea Info, care a regizat evenimentul “executării silite”: Încătușat de forțele de ordine și executat silit de primărie. Zi neagră pentru Erwin ,,cel al… În mod voit şi perfid, ca de obicei în articolele la adresa mea de pe acest site susţinător al […]

 6. Tocmai, ca Erwin nu este prost. Ar fi o greseala enorma sa fie considerat asa. Este un tip abil si are talentul asta de a jongla cu cuvinte, termeni din legislatie etc. Daca esti unul care ia de bune tot ce spune el esti mancat. Conform legislatiei ( cel putin conform celei pe care am gasit-o pe net ) o persoana poate munci in folosul comunitatii intre 50 si 300 de ore, nu mai mult de 8 ore pe zi. Asta inseamna ca daca ar lucra maximul de ore ( 300 ) in nici doua luni datoria ar fi platita. Mai ca imi vine sa ma bag si eu la o asa afacere.

Comments are closed.