Anul trecut au fost ridicați peste 100 de câini comunitari de pe străzile Codlei

4
1.259 vizualizari
views

Conform unei statistici a administrației locale, în cea de a doua jumătate a anului trecut au fost ridicați peste 100 de câini comunitari de pe străzile orașului Codlea. Și anul acesta acțiunea de strângere a câinilor vagabonzi continuă. În data de 14 februarie au fost ridicați de către lucrători ai Direcției pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor, câini  din zona Centrul Civic – Hiroshima – Strada Câmpul Alb. Aceștia vor fi duși în adăpostul de la Râșnov, deparazitați și înregistrați.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. daca tot sunt atat de harnici si de eficienti, cum se face ca se aduna doar cainii din centru… codlea nu este doar in centru!!!! in restul orasului e plin de caini, iar acesti oameni harnici si eficienti nu vin acolo unde sunt solicitari clare….

  2. si daca se tot aduna caini de pe strazi cum se face ca cu fiecare zi care trece apar tot mai multi sau ce fac ii aduna din alte cartiere si le da drumul in cartierul magurii?……….Astea sunt doar vrajeli sa si umple buzunarele cu banii nostrii…….in cartierul magurii iti este frica sa mai iesi cu copii pe strada la cati caini vagabonzi sunt………..mai spuneti si adevarul de exemplu cat costa sa se ridice un singur caine

  3. si pe Primaverii acolo la containere sunt vreo 4 sau 5 iti e si frica sa treci …de cate ori merg spre centru mă latra..daca incepi sa ii alergi sa te aperi cumva e acolo Nuţi Vlad (sora D-l Nicolae patronul Presconului sau fost …egal ) sa vezi ce iti sare in cap:ca de ce alergi cainii, ca de ce arunci cu pietre dupa ei , POI EU MĂ APAR TU FEMEIE, DOAR NU O SA STAU SA MA MUSTE CAINII … ” si ea si mai e una Gherghina …nebune …

    • Caini mai si simt omul,nu te latra daca tu nu le faci nimic.Si daca latra,oare de ce: pt ca le e foame,le e sete,oamenii dau in ei si normal ca se apara si ei,le e frica de oameni.Dar e greu sa mai si gandesti,sa intelegi si animalele acestea prin ce trec.Dar oricum,cu oamenii e si mai greu,noi ii omoram pe semenii nostri,dar un animal?Dar noi,romanii,suntem mai caini ca bietele animale.Asta e o tara de ……………………!!!!

Comments are closed.