Volanii – campanie de responsabilizare în trafic

0
940 vizualizari
views

Câți dintre voi nu ați avut un conflict în trafic cu un „golan” care a parcat aiurea, ori v-a claxonat insistent deși nu aveați cum să înaintați..?!  Sau chiar să vă și înjure că ați schimbat banda semnalizând…?!

Cea mai recentă „golăneala” a fost aunui taximetrist în trafic, când s-a oprit pe dreapta,  strada având câte o bandă pe sens, marcată cu linie continuă. Pe lângă faptul că te obligă să încalci marcajul continuu, cocalarul n-a tras frâna de mână. Taxiul lui curgea ușor cu spatele fără ca el să observe. Norocul lui ca era o stradă dreaptă.

Iată și salvarea (sperăm noi).

Volanii.ro este un proiect initiat de www.rca-ieftin.ro și are ca țintă șoferii care ne fac viața grea în trafic zi de zi. Toti avem zile bune și zile proaste în care conducem neadecvat, însă nu ar trebui să devină obișnuință în a conduce astfel.

Ai o poveste din trafic? Împărtășește-o aici.

În cadrul acestui proiect vor avea actiuni precum: Decalogul Bunului Simt la Volan, Mesaje de pus în geam pentru parcări nepotrivite, Stickere amuzante, serioase sau sugestive pentru masini.

Iată și câteva spoturi de promovare pentru această campanie:

Mulți dintre noi suntem responsabili de ceea ce se petrece în trafic. Mai mulți aruncă gunoaie pe geam, deși în spatele lor mai sunt și alte vehicule în mișcare. Altii pleacă la drum obosiți doar pentru ca trebuie sa fie acolo în timpul propus, însă nu se gândesc la faptul că s-ar putea să nu mai ajungă niciodată. Claxonul trebuie acționat pentru a evita un pericol nu pentru a stresa ceilalți participanti la trafic. Și nu în ultimul rând, unii s-au născut cu piciorul în pedala de frână!

Din aceasta campanie ar trebui sa invete si pietonii care nu se asigura si trec prin locuri nepermise.Sunt foarte multi care nu se asigura nici la trecere de pietoni si s-ar pe zebra fara sa constientizeze ca se poate produce inevitabilul.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic