USR Codlea despre rezultatul alegerilor: ”A fost o surpriză chiar și pentru noi”

0
3.058 vizualizari
views

Situată pe locul doi în preferințele alegătorilor codleni la alegerile europarlamentare, rezultatul Alianței USR Plus – Codlea nu a trecut neobservat.  Au obținut un număr de 2607 de voturi, un procent de 24,72%.

A fost o surpriză chiar și pentru noi să obținem locul 2 la Codlea și locul 1 pe județ. Vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au acordat un vot de încredere”, spune președintele USR Codlea, Manuela Lesinschi.

”Suntem o echipă tânără, inființată în septembrie 2017 la Codlea. La început am avut 7 membri, iar zilele trecute am ajuns la 15 membri. Din februarie anul acesta am devenit Alianța USR Plus. Ne dorim să aducem alături de noi oameni cinstiți și devotați, să facem cât mai multe lucruri bune pentru Codlea, în interesul cetățenilor”, continuă președintele Manuela Lesinschi.

USR Codlea spune că își va face treaba la modul cel mai serios și că au intocmit deja o hartă cu problemele din Municipiul Codlea, pe care o vor prezenta autorităților. Deși nu sunt reprezentați în Consiliul Local, cei din USR Codlea vor depune petiții, una dintre acestea fiind deja semnată, fiind vorba despre colectarea selectivă a deșeurilor în cadrul instituțiilor de învățământ.

USR Codlea consideră că reprezintă speranța și valorile cetățenilor.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic