Cătălin Muntean se retrage de la Primăria Codlea. Mihai Cîmpeanu și Erwin Albu preiau conducerea orașului

0
5.843 vizualizari
views

În urma deciziei lui Cătălin Muntean de a se retrage din funcția de primarul al Municipiului Codlea, sarcina de a duce mai departe orașul i-a revenit actualului viceprimar, care preia și atribuțiunile de primar. În locul tânărului Mihai Cîmpeanu, este delegat consilierul Erwin Albu, care va avea atribuțiuni de viceprimar. Doi oameni tineri în care Cătălin Muntean spune că are deplină încredere.

Iată și mesajul (deja al fostului primar) pe rețeaua de socializare:

Dragii mei,
Astăzi am luat decizia de a renunța la funcția de primar al Municipiului Codlea.
Consider că a venit timpul să las loc noii generații, iar acest lucru se întâmplă cu Mihai Cîmpeanu, care a preluat atribuțiunile de primar și Erwin Albu, consilier local cu atribuțiuni de viceprimar începând de astăzi. Sunt doi oameni tineri, dinamici, în care am încredere. Sunteți pe mâini bune. Dacă vă întrebați de ce acum, vă pot asigura că nu există un motiv ascuns, așa cum s-a vehiculat, ci pur și simplu așa am simțit că este corect față de concetățenii mei dragi, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată în ambele mandate.

Făcând o scurtă retrospectivă, Codlea îi datorează toate schimbările semnificative din ultimii 7 ani: apa-canal, zeci de drumuri asfaltate, fonduri europene, muzeu, casă de cultură, centru social, etc. Despre toate acestea vom vorbi într-un alt material.

Misiune deloc ușoară pentru tânărul viceprimar Mihai Cîmpeanu, care în ultimii 3 ani învățat meserie de la Cătălin Muntean, și care spune că preluarea funcției de primar este o adevărată provocare.

Stimați codleni,
Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi.
Deși există voci care spun că sunt foarte tânăr, pentru mine este o șansă și o adevărată provocare, și doresc să asigur cetățenii municipiului Codlea de tot sprijinul meu, de deschidere la dialog, de implicare și perseverență. Am avut multe de învățat despre administrație de la Cătălin Muntean și mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Însă, am convingerea că împreună cu aparatul administrativ, vom reuși să ducem mai departe proiectele începute și chiar să facem performanță. – Mihai Cîmpeanu

Surpriza vine, însă, din partea consilierului local Erwin Albu, fost candidat la alegerile locale pentru fotoliul de primar, care este desemnat de către Consiliul Local al Municipiului Codlea cu atribuțiuni de viceprimar în locul lui Mihai Cîmpeanu. Practic, Cătălin Muntean pleacă de la cârma orașului, dar nu înainte de a se asigura că lucrurile vor funcționa foarte bine pentru Codlea. Cum vor face echipă cei doi oameni aflați la conducerea orașului, vom vedea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic