Topul celor mai ieftine destinații europene unde românii își pot petrece minivacanța de 1 Mai

0
103 vizualizari
views

Zborurile sunt mai ieftine decât un weekend în România.

Mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de 1 Mai, iar majoritatea românilor și-au făcut deja planurile. Pentru cei care au lăsat totul pe ultima sută de metri și nu au mai găsit niciun loc de cazare la munte sau la mare, o alternativă pentru minivacanța de 1 Mai, sunt călătoriile în afara țării.

În această perioadă, Austria, Germania, Marea Britanie şi Italia sunt în topul celor mai ieftine destinații turistice europene pentru minivacanța de 1 Mai.

Astfel, românii care vor să meargă în una dintre aceste destinații au la dispoziție o gamă destul de largă de oferte extrem de accesibile la biletele de avion. De exemplu, cele mai ieftine bilete de avion dus-întors costă aproximativ 90 – 100 euro/persoană.

Românii obișnuiți să călătorească extrem de mult în afara țării au fost prevăzători în acest an și și-au achiziționat biletele de avion din timp astfel încât să beneficieze de reducerile pe care operatorii le pun la dispoziție.

În medie, aceștia și-au cumpărat biletele chiar și cu 80 zile pentru zborurile dus-întors înaintea datei plecării, o măsură foarte inspirată, pentru că, dacă nu le-ar fi rezervat din timp şi le-ar fi cumpărat last-minute, ar fi cheltuit cu cel puţin 50% mai mult pentru acelaşi zbor.

Astfel, pentru minivacanța de 1 mai, cele mai ieftine bilete dus-întors în această sunt România – Italia – 59 euro/persoană şi România – Marea Britanie – 79 euro/persoană.

De asemenea, cele mai ieftine bilete doar dus vândute în această perioadă sunt România – Italia – pornind de la 18 euro/persoană, România – Belgia – pornind de la 20 euro/persoană, România – Marea Britanie – pornind de la 20 euro/persoană, România – Austria – 22 euro/persoană, România – Franţa – 23 euro.

 

sursa: romaniatv.net

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic