Gladiatorii cuceresc Brașovul

0
155 vizualizari
views

Pe data de 29 Aprilie soldați romani și gladiatori vor pune stăpânire pe orașul de la poalele Tâmpei. Turiștii și brașovenii aflați in Piața Sfatului, in perioada 29 Aprilie, in intervalul orar 18:00-20:00 vor avea ocazia sa admire gladiatorii și sa facă poze cu aceștia.

În parteneriat cu Centrul Antidrog Brașov, “Colosseum Tournament” dorește să transmită un mesaj ferm tuturor oamenilor, dar în special tinerilor predispuși la anturaje nefavorabile: “Deschide ochii, nu trăi o iluzie”.

Astfel, alături de gladiatori vor fi prezenți și elevi de la Liceul Sportiv din Brașov. Aceștia vor împarți fly-ere informative și vor anunța marele eveniment sportiv.

Gala “Colosseum Tournament 38” se va desfășura pe data de 5 mai 2023 la Sala de Sport „Dumitru Popescu Colibași”, acolo unde toți iubitorii de sport și adrenalină sunt invitați pentru a-și susține luptătorii preferați.

Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească, live, trei meciuri de Centură Mondială și alte 8 meciuri internaționale cu sportivi de top veniți din Europa, Asia și Africa.

De asemenea, sportivi din Brașov se vor lupta chiar la ei acasă, acolo unde speră să fie susținuți de toți cei apropiați, și nu numai.

Gala “Colosseum Tournament” este transmisă live la nivel național pe cea mai cunoscută televizune de sport din România, Digi Sport și la nivel international, în peste 80 de țări, pe 4 continente, pe televiziunea americană FightBox HD.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic