Stagii de practică plătite cu AIESEC Brasov

0
1.105 vizualizari
views

aiesec brasov

Veste bună pentru studentii sau absolventii facultătilor de stiinte Economice: TATA Consultancy Services Ungaria oferă lunar, printr-un parteneriat intermediat de AIESEC Brasov, 30 de locuri de stagii de practică plătite, fără să fie necesară experientă anterioară din partea candidatilor.TCS-logo

Anual, conform statisticilor, peste 10.000 de tineri din întreaga lume aleg stagiile de practică intermediate de AIESEC, cea mai activă si dinamică organizație de tineri din lume. În Brasov, stagiile internationale oferite de AIESEC sunt recunoscute si aprobate de către Universitatea Transilvania.
Printr-un parteneriat încheiat recent cu compania TATA Consultancy Services din Ungaria, AIESEC Brasov oferă lunar sansa ca 30 de tineri să plece într-un stagiu de practică plătit, pe o perioadă de 12 luni, la această companie.
Posturile disponibile sunt în domeniul contabilitătii si cercetării de piață. Singura cerintă din partea candidatilor este ca acestia să cunoască o a doua limbă la nivel conversational, în afara limbii engleze.
Posturile sunt disponibile pe toată perioada anului 2012. Prima rundă de înscrieri poate fi făcută până la data de 25 ianuarie, pentru primii 100 de candidati.
Pentru înscrieri si mai multe informatii intrati pe site-ul: http://tcs.aiesecbv.ro.

Persoană de contact:  Tudor Olar

Vicepresedinte Stagii de Practică Internationale – Tel. 0720080020 – E-mail: tudor.olar@aiesec.net

Persoană de contact:
Tudor Olar
Vicepresedinte Stagii de Practică Internationale
0720080020
E-mail: tudor.olar@aiesec.net
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic