Invitaţie la sediul Asociaţiei Pensionarilor din Codlea

1
2.247 vizualizari
views

Asociaţia Pensionarilor din Codlea vă invită la sediul din strada Lungă, numărul 115.

Un comitet format din patru persoane se ocupă de întreaga activitate a asociaţiei, pe bază de voluntariat, având ca preşedinte pe doamna Turcu Mariana.

Înscrierea în asociaţie se face anual, cotizaţia este de 25 Ron. Această sumă poate părea foarte mare pentru un pensionar cu o pensie de 300-400 Ron pe lună, dar pachetele cu alimente (zahăr, făină, ulei, orez, mălai) primite cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a Crăciunului depăşesc cu mult această sumă.

Nu acesta este motivul pentru care pensionarii vin şi se înscriu în asociaţia noastră. Noi asigurăm legătura între Casa Judeţeană de pensii Braşov şi membri pensionari, pentru obţinerea biletelor de tratament, probleme de recalculări de pensii, scutindu-i pe aceştia de multiple deplasări la Braşov şi statul la cozi interminabile.

La întâlnirile pe care le-am organizat am reuşit să creăm o atmosferă plăcută, care a făcut pensionarii să uite pentru câteva ore de problemele legate de sănătate, de faptul că banii sunt prea puţini pentru a plăti facturile şi a trăi decent sau că singurătatea îi apasă prea greu.

De câţiva ani, a devenit o tradiţie să organizăm ,,Revelionul bunicilor” în jurul datei de 15 ianuarie, atunci când bunicii au liber de la nepoţei să petreacă. În luna martie am organizat ,,Balul Mărţişorului”,  unde 150 de persoane au sărbătorit ziua mamei cu muzică şi multă voie bună. Mai amintim că, la începerea postului de Paşte şi Crăciun, am organizat ,,Balul de lăsata secului”.

La sfârşitul lunii aprilie vom organiza ,,Balul Florilor”, un alt prilej de a ne întâlni cu pensionarii şi de a le aduce zâmbetul pe buze.

Începând cu luna mai organizăm lunar excursii în ţară şi în afara ţării. Pentru anul acesta avem pregătite excursii de o zi, trei zile, patru zile, în: Maramureş, Balcic (Bulgaria) – unde se vizitează castelul Reginei Maria, Tulcea, excursii cu vaporul în Delta Dunării, Muzeul Grigore Antipa.

Vom organiza vizionări de spectacole la Teatrul Dramatic şi de Operetă din Braşov.

Doritorii de şah şi remi pot veni zilnic între orele 10-16 la sediul asociaţiei.

Prin activităţile pe care le organizăm, dorim să fim aproape de pensionari, să-i ajutăm în limita posibilităţilor, să le aducem o rază de lumină în noianul de greutăţi.

Vrem să mulţumim celor 320 de pensionari înscrişi în asociaţia noastră până în prezent, să le mulţumim pentru încrederea pe care ne-au acordat-o atunci când ni s-au alăturat şi aşteptăm toţi pensionarii care ne împărtăşesc ideile să ni se alăture pentru a promova şi alte activităţi.

Programul Asociaţiei Pensionarilor este: MARŢI si JOI, orele 15 – 17.

Persoana de contact,

CIUREA Eleonora (telefon 0722.546.810)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. A fost postat un mesaj pt asociatie pe contul facebook de catre Primarul Codlea.Multa sanatate!

Comments are closed.