Sebastian Nanu, un tânăr de succes

0
9.667 vizualizari
views

Am deschis ochii mari când mi-a spus că fiecare client trebuie să se simtă ca în propria sufragerie. Părea mult prea tânăr pentru o asemenea revelație. Am avut ocazia de a sta de vorbă cu el, cu tânărul care demostrează că succesul poate fi la îndemâna oricui acolo unde cunoașterea, ambiția și consecvența își dau mâna. Sebastian Nanu, omul nostru, a avut amabilitatea de a ne acorda un scurt interviu pe care dorim să îl aducem în atenția tinerilor noștri ca exemplu motivațional de reușită. Așadar…

 – Buna ziua, domnule Sebastian Nanu, v-am studiat îndeaproape activitatea și ne bucurăm ca ați răspuns afirmativ solicitării noastre pentru acest interviu. Aș dori să începem cu începutul.
Sebastian Nanu : Mă bucur ca v-am atras atenția într-un mod plăcut și cu siguranță voi răspunde sincer întrebărilor dumneavoastră, vă știu un om direct, obiectiv, fără scopuri ascunse.
  –  Haideți sa începem cu studiile dumneavoastră în câteva cuvinte. Unde, când și de ce?
SN : Mă bucur ca ați început cu aceasta întrebare . Întotdeauna am crezut că educația este importantă în societatea în care trăim. Am terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania Brasov și am continuat cu studii post-universitare de masterat, specializarea Drept Penal al Afacerilor în cadrul aceleiași universități, am aprofundat limba engleză pentru afaceri și management și am urmat cursurile Institulului Diplomatic Roman, cu specilizarea Tehnici de Diplomație.
  – Să înțeleg că ați fost printre cei mai buni din promoția dumneavoastră?
SN : Mie îmi place să cred că am avut mereu acea dorință de a asimila cât mai multe informații , să fiu eficient si performant.
  – Cu ce va ocupați în prezent!?
SN : Conduc două societăți comerciale, una de consultanță pentru afaceri și management și alta de proiectare tehnică și arhitectură în calitate de administrator și suntem printre singurii care fac proiectare 3D la standarde europene , iar pe partea de consultanță ne bucurăm să colaborăm cu clienți din străinătate ce investesc în județul Brasov.
– De curând ați apărut în Codlea cu un alt tip de afacere un concept nou. Ce ne puteți spune?
SN : Mă bucur că ați adus în discuție subiectul. Este un „concept kitchen”, mai exact un Bistro Cafe cu un rețetar unic pe partea de burger house.
  – De unde această idee și de ce Codlea!?
SN : Împreună cu partenerul meu am încercat să aducem un suflu nou, un restaurant mic în care să te simți ca la tine în sufragerie, să ai un „dish” de excepție în față la un pret accesibil. Am vrut să oferim oamenilor din Codlea experiențele noastre culinare adunate călătorind destul de des.
  – Ce înseamnă MOoU? De unde aceasta denumire!?
SN : Zâmbeam și anticipam întrebarea dvs., o să vă spun doar că MOoU este parte a proiectului un alt „MOFT”.
– Interesant concept, am avut ocazia să vă vizitez și am rămas plăcut surprins, dar vă spun sincer că nu pare un moft, consider că tinerii, elevii în general, ar trebui să se poată bucura de un burger la fel cum se servea conul cu lapte la școală.
SN : Mulțumesc pentru aprecieri, sper ca și din partea clienților să primim același feedback.
  – Ați devenit într-un timp relativ scurt foarte popular. N-am să vă întreb cum stați cu gagicile, dar cum reușiți să fiți pe buzele multor oameni de când ați apărut în peisajul nostru urban?
SN : Domnule Ovidiu Stan (zâmbește ușor stânjenit de întrebare), sunt genul de om care nu își petrece foarte mult timp în casă, fiind implicat în multe activități sociale . Ați spus care nu trec neobservat, mă interesează ca oamenii să mă perceapă ca pe un om capabil și întreprinzător , lăsând la o parte mofturile și percepția lumii din spatele Facebook-ului și Instagram !!
  – Investiți foarte mult în imaginea și ținutele dumneavoastră după bârfele din oraș și vă dați cu un BMW enervant, n-am dreptate?
SN : Imaginea în zilele noastre este importantă, nu vă luați după bârfe, încerc doar sa ies puțin din tipare și atât. Și-apoi, să nu uităm că în relațiile de afaceri contează cum te îmbraci și cu ce mașină apari să semnezi un contract.
Rep: Vă considerați un tânăr de succes? Un om norocos?
SN : Domnule Ovidiu Stan, dacă mă raportez la oamenii din jurul meu pot sune că sunt un tip norocos, dar mai este o vorbă potrivit căreia norocul și-l face omul cu mâna lui.. Da, mă consider un om echilibrat, care mai are multe de învățat, succesul se obține muncind prin implicare și dăruire, caz în care reușita este garantată.
  – Vă mulțumesc pentru timpul acordat și vă doresc succes și dvs și partenerului pe care îl aveți în noua afacere din Codlea!!
SN : Mulțumesc pentru interviu și interes, sper să ne întâlnim și cu alte ocazii!!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic