Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER în Codlea

0
1.835 vizualizari
views

Peste 200 de copii ai angajaților DRÄXLMAIER Brașov au sărbătorit împreună cu părinții în curtea companiei Ziua Copiilor weekendul trecut. Organizatorii au pregătit pentru cei mici un parc de distracții cu tobogane si trambuline gonflabile, multe jocuri amuzante, pictură pe față și bineînțeles câte un răsfăț dulce și sărat pe gustul fiecăruia.

În ciuda prognozelor, vremea a ținut cu sărbătoriții zilei. Copiii s-au simțit foarte bine. ”A fost foarte frumos, cel mai mult mi-a plăcut jocul de sumo pentru ca a fost ceva nou și pentru că am putut să mă joc împreună cu ceilalți copii”, ne-a spus cu seriozitate Andrei, unul dintre cei mai mici participanți.

Părinții s-au bucurat și ei de această zi specială. ”Atmosfera a fost super, animatorii la fel! Popcornul si vata de zahăr sunt gustări ideale pentru cei mici dar și pentru noi,” a fost de părere Maria, o mămică însoțită de o fetiță.

Ziua Copiilor a fost ocazia perfectă pentru o sărbătoare cu echipa extinsă, completată de copii. ”Un eveniment plin de energie – este plăcut să îi vezi pe colegii noștri că se bucură și se distrează alături de cei mici, totul are multă culoare”, a spus Carmen Toader, Head of Engineering Center Interior Romania. ,,A fost foarte plăcut să vezi atâția oameni fericiți într-un singur loc. Ne-am bucurat că au venit aici în timpul lor liber, pentru a se distra alături de noi”, a adăugat Matthias Katzenberger, Head of Plant DRÄXLMAIER Codlea.

 

La sfârșitul evenimentului toți oaspeții au plecat cu zâmbetul pe buze, cu speranța unei ocazii apropiate de a petrece împreună din nou o zi de sărbătoare.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic