Săptămâna Naţională IMPACT si la Codlea

0
1.119 vizualizari
views

FLASHmob013
Fundaţia Noi Orizonturi găzduieşte o reţea de 150 de Cluburi de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri IMPACT în 12 judeţe din România. In judetul Brasov, la ora actuala functioneaza 4 cluburi Impact.

  • IMPACT Uniriştii – Braşov – Colegiul Național „Unirea”
  • IMPACT Zărnești – Zărnești – Grupul Școlar Industrial Zărnești
  • IMPACT Sf. Voievozi  – Braşov – Colegiul „Nicolae Titulescu”
  • IMPACT C.T.S.M. – Clubul Tinerilor Seriosi si Motivati – Codlea – Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți” Codlea

Venind săptămânal la Clubul IMPACT, tinerii învaţă să identifice problemele comunităţii lor, se gândesc şi lucrează împreună, scriu şi implementează proiecte comunitare strategice. IMPACT combină distracţia, educaţia şi serviciul în folosul comunităţii pentru dezvoltarea personală şi socială

IMPACT C.T.S.M. – Clubul Tinerilor Seriosi si Motivati  de la  Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți” Codlea, functioneaza din aprilie 2010, actualmente avem 4 lideri- profesori ai Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți” Codlea,, colider- elev in clasa a XIII-a si 20 de membrii activi. Pana in prezent s-au implementat 5 proiecte in folosul comunitatii de cate membrii clubului, alaturi de ei au fost intotdeauna  Casa de Cultura a Municipiului, autoritatile locale, Asociatia ProCodlea , Media locala . IMPACT C.T.S.M. a sprijinit si desfasurarea activitatilor de voluntariat a altor asociatii si fundatii din Municipiul Codlea .

Saptamana 12- 18 decembrie 2011 este Saptamana Impact –Romania de Impact iar noi IMPACT C.T.S.M. vom realiza in cadrul celui de al 6-lea proiect in folosul comunitatii – Impact in Actiune, proiect prin care dorim sa promovam cluburile Impact din Romania prin afise, flaiere , panouri si flashmob si totodata  sa intindem o mana de ajutor celor care au nevoie – actiune caritabila pentru familiile nevoiase cu multi copii.

Actiunea se va desfasura in data de 14 decembrie incepand cu ora 10.30,  la Colegiul Tehnic Simion Mehedinti din Codlea !

Acum in pragul sarbatorilor de iarna  membri IMPACT C.T.S.M. va transmit cu un gand bun , va ureaza  Sarbatori fericite si ne dorim sa fiti mereu alaturi de noi, de toti tinerii  voluntari ai comunitatii sustinand proiectele noastre.

impact CTSM

În perioada 12-18 decembrie Saptămâna Naţională IMPACT sărbătoreşte şi promovează voluntariatul şi implicarea în comunitate a peste 3.500 de tineri şi peste 500 de adulţi voluntari (majoritatea profesori) din Cluburile de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri IMPACT. Prin acţiuni locale, în comunitate şi în şcoală, tinerii şi voluntarii IMAPCT arată o altă faţă a României: implicată, activă, de succes. Săptămâna Naţională IMPACT este o iniţiativă în cadrul campaniei ROMÂNIA de IMPACT.

În cadrul Săptămânii Naţionale IMPACT, Fundaţia Noi Orizonturi organizează în patru oraşe din ţară expoziţii de proiecte de serviciu în folosul comunităţii propuse de Cluburile IMPACT. Prin aceste proiecte, tinerii doresc să rezolve probleme identificate în comunităţile lor, acţionând pentru binele comun. Vă aşteptăm în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Petroşani să descoperiţi prin proictele IMPACT o altă faţă a României: implicată, activă, de succes. Proiectele propuse de tineri pot fi susţinute direct de public prin donaţii în urnele mobile prezente în locurile de desfăşurare a expoziţiilor şi prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic