Primăvara scriitorilor codleni la prima ediție

0
4.263 vizualizari
views

Primăvara aceasta a debutat cu Ziua Scriitorilor Codleni, eveniment îmbrățișat de către publicul iubitor de cultură din municipiul Codlea și nu numai. Primul eveniment organizat în cinstea scriitorilor codleni, care s-a desfășurat la Biblioteca Municipală Codlea în data de 9 martie 2017, a fost unul plin de emoție, mai ales pentru invitați. Aceștia și-au prezentat lucrările publicate și au descris în câteva cuvinte motivele care au stat la baza carierei lor literare. A fost o onoare să-i avem laolaltă pe majoritatea scriitorilor orașului, care au dat curs invitației noastre și care au oferit ocazia de a descoperi genuri și abordări literare diferite, așa cum reies din operele lor.
Întâlnirea a avut ca scop apropierea publicului codlean de valorile culturale locale, astfel încât să existe o mai mare interacțiune între scriitori și cititori, menită să încurajeze dialogul deschis dintre aceștia. Prin expoziția de carte, deschisă publicului, invităm iubitorii de literatură să descopere,așternute pe hârtie, gândurile și ideile autorilor codleni despre oameni, iubire, sensibilitate lirică, memorii, utopii științifico-fantastice, dar și aspecte din istoria și viața orașului nostru.
Ziua s-a încheiat cu întrunirea membrilor Cenaclului „Lucian Blaga”, cu participarea domnului Traian Cepoi – renumit istoric și publicist, unde timp de două ore s-au citit și argumentat critic poeziile nepublicate ale doamnei Dorina Negoiță.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic