Stare de normalitate: Cătălin Muntean și Erwin Albu, împreună în Germania

0
4.414 vizualizari
views

Principalul contracandidat al primarului Cătălin Muntean la alegerile locale din 2016, Erwin Albu, se va afla alături de primarul în funcție la simpozionul organizat de comunitatea sașilor codleni din Germania. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului pe pagina sa de facebook:

”În perioada 31 martie – 2 aprilie, la invitația Președintelui Asociației Sașilor Codleni din Germania, dl. Rainer Lehni, mă voi afla la Bad Kissingen, în nordul Bavariei, pentru a participa la simpozionul ”Uniți peste granițe. Locuitorii din trecut și prezent ai localității Codlea din Transilvania”, eveniment ce va fi găzduit de Academia Heiligenhof.

În cadrul simpozionului organizat de către comunitatea sașilor codleni din Germania voi vorbi despre evoluția orașului nostru de la Revoluția din 1989 și până astăzi, precum și perspective și sanse pentru viitor. Invitația de a participa în numele comunității noastre mă onorează și obligă totodată de a demonstra că orașul nostru continuă schimbările înspre mai bine. Alături de mine va participa și consilierul local Erwin Albu.”

Se pare că, atât Cătălin Muntean cât și Erwin Albu, au înțeles esența versului: ..unde-s doi, puterea crește.. Acestă canalizare a energiilor amândurora în aceeași direcție nu poate fi decât benefică pentru comunitatea noastră.

erwin-albu

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic