Cătălin Muntean întreabă: Ministru Secretar de Stat sau Primar al Municipiului Codlea

6
1.812 vizualizari
views

Cetățenilor li se cere părerea, se arată într-un comunicat oficial pe pagina de Facebook a lui Cătălin Muntean. Acesta dorește să știe care este poziția locuitorilor vis-a-vis de plecarea sau rămânerea acestuia:

Asa este, mi s-a facut propunerea de a merge la Bucuresti ca ministru secretar de stat in Ministerul Agriculturii. In sedinta Biroului Permanent Teritorial Brasov s-a luat decizia ca eu sa ocup acest post. Pentru a lua o hotarare am nevoie de punctul dvs de vedere. Conteaza foarte mult pentru mine daca raman la Codlea sa fac lucruri frumoase pentru oras cu tot noroiul aruncat asupra mea de un Erwin Albu sau daca ma duc sa fac ceva bun pentru agricultura romaneasca in calitate de ministru secretar de stat. Mi-ar placea sa stiu care este parerea dvs. In functie de aceasta eu voi lua o decizie. Va rog sa faceti acest lucru pana duminica, orele 24:00, urmand ca luni dimineata sa comunic Bucurestiului decizia mea.

Sondaj de opinie:

Ce decizie ați dori să ia Cătălin Muntean

View Results

Loading ... Loading ...

Citește detaliile >AICI<

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Ar fi pacat sa lasati de izbeliste lucrurile frumoase pe care le-ati demarat.Ganditi-va cate proiecte ati inceput?!!!!!!Centrul istoric, Bazinul de inot, DN1 si multe altele.Sunteti codlean, iubiti orasul, radacinile le aveti aici.

  2. E o oferta de luat in calcul….. de posibilitati de perfectionare si experienta noua in domeniu,…. eu am o vorba mai bine in aviatie decat in artilerie ai alta vedere.

  3. Este o veche zicala batrineasca „Paste iarba care-o cunosti” eu va stiu de un bun gospodar cinstit si onest ne-am pus mari sperante in d-voastra si de aceea v-am dat votul nostru, in Codlea sa produs o schimbare in bine de cind sinteti la Primarie ne-ati promis ca nu o sa plecati si o sa ramineti sa terminati proiectele pe care le-ati inceput si cred ca am ales un lucru bun votindu-va .Ramineti cu noi ! mult succes !!

  4. Ce egoisti sunteti!!! Mai ganditi-va si la omul ala, i se ofera o sansa unica in viata, dar nu, el trebuie sa aiba grija de „oitele lui”! (oitele barfitoare). Chiar daca va face tot ce a promis in Codlea, nu o va face fara sacrificii, deci, unele „oite” vor avea de suferit, sau nu le va place ce, cum sau cu ce firma s-a facut! Cum am mai spus anul asta, toata sustinerea mea pentru Bucuresti!

  5. Nu suntem egoisti , d-nul Catalin Muntean a fost ales de cetatenii acestui oras tocmai , pentru ca este un bun gospodar si au incredere in el. Toti cetateni isi doresc ca domnul primar sa termine proiectele incepute dar si cele propuse pentru viitor. De ce acum cand se poate face intradevar ceva pentru acest oras sa plece d-nul primar?

Comments are closed.