Ministrul agriculturii îl vrea pe Cătălin Muntean ministru secretar de stat. Codlea încotro?

5
1.255 vizualizari
views

Ne părăsește Cătălin Muntean?! Nu este o glumă. Din surse sigure am aflat că Daniel Constantin, ministrul agriculturii, ține neapărat să îl aibă în echipa sa pe Cătălin Muntean, primarul municipiului Codlea. Pentru acesta s-a pregătit postul de ministru secretar de stat.

De ce Cătălin Muntean ministru secretar de stat?

Cătălin este unul din oamenii care s-a implicat activ în dezvoltarea unei afaceri de succes în strânsă legatură cu ministerul din care face parte, fiind un bun cunoscător al strategiei de implementare și atragere a fondurilor europene pe agricultură. În vizita pe care Daniel Constantin a efectuat-o (a.c) împreună cu Crin Antonescu la Codlea, lui Cătălin i s-a propus să se alăture din toamnă echipei. Nu întâmplător, Cătălin a făcut parte și din echipa oficială care a vizitat Irakul în toamna acestui an. Se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase, în acest moment existând presiuni foarte mari ca primarul nostru să își părăsească urbea în favoarea Bucureștiului.

Codlea încotro?

Ce se va întâmpla cu  orașul fără mâna de gospodar a edilului șef, cu care deja ne-am obișnuit?? Cel mai probabil vor avea loc alegeri anticipate, alegeri care vor lăsa un gust amar electoratului. Dar cine ar putea prelua frâiele? Un Erwin Albu? Să fi anticipat acesta plecarea lui Cătălin la minister, motiv pentru care nu a candidat la alegerile parlamentare? Explicabil. Dacă se va întâmpla sau nu, decizia finală îi aparține lui Cătălin Muntean.

Sondaj de opinie:

Ce decizie ați dori să ia Cătălin Muntean

View Results

Loading ... Loading ...
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

 1. […] Citește detaliile >AICI< […]

 2. Nu inteleg de ce simti nevoia sa arunci cu noroi in Erwin Albu!!! In fine, consider ca ar fi pacat sa plece de la primarie pentru ca orasul incepe sa intre intr-o normalitate in care trebuia sa intre de mult. Pe de alta parte aici domnul Catalin ar face bine la 25000 de persoane pe cand la minister ar face bine la milioane de romani. Oricum dansul decide si ar trebui sustinut indiferent ce decizie ar lua.

  Adrian

 3. Am si eu o intrebare: Asta nu e stire noua, e stire veche; cel putin din 29 aprilie 2012, deci cu mai bine de o luna de zile inainte de alegerile locale.

  De ce se aduce abia acum pe tapet problema? D-ul Muntean a fost mereu sigur ca va castiga alegerile in Codlea (cititi toate declaratiile sale); iar de faptul ca USL va ajunge la guvernare in toamna asta nu se mai indoia nimeni, nici macar presedintele tarii.

  Deci: de ce discutam acum un lucru pe care D-ul Muntean il stia inca din aprilie?

 4. Domnilor care va dati cu parea-Cat credeti ca este de capabil acest om ?Este un om care deabia dupa ce studiile superioare sau facut pe curcani a reusit sa le faca.cu toate ca a avut toate conditiile la timpul potrivit.Nici afacerile sale nu sant de top asa ca mai moale cu mersul la Bucuresti,caci acolo poate nenoroci o tara .Apoi ne ajung cele doua „somitati”care au prins parlamentul „la mana intinsa”

 5. Hopaa, apar opinii necenzurate împotriva primarului în „Codlea minus informații”? S-a rupt lanțul de iubire?

Comments are closed.