Cornelia Ghișoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatură acordată de Asociaţia Mondială a Bucătarilor şi Cofetarilor. Ar putea lucra în orice restaurant din lume, scrie Digi 24, de la Londra la Paris şi de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghişoi o puteţi găsi, de peste 30 de ani, printre tăvile şi cratiţele din bucătăria unui hotel de cinci stele, din Braşov. Pentru că nicăieri nu-i ca acasă.
”În spatele fiecărui preparat există o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi şi la final poate să iasă un preparat de vis”, spune Cornelia Ghișoi.
Lady Chef Cornelia Ghișoi va fi alături de concurenții înscriși la ”Cupa presei la gătit – Să-nfigem penița-n bucate”, pentru a le asculta poveștile culinare. Sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 10:00 la Paradisul Acvatic.