Invitatie la targul Bebe+

0
941 vizualizari
views

Bebe+ este mult mai mult decât un târg. Este un eveniment desfăşurat în perioada 21-23 octombrie la Braşov Business Park pe strada Ionescu Crum nr. 1 (lângă Carrefour), intrarea este 2 lei (din care 1 leu ajunge la Hospice). Dacă vă înregistraţi online pe site primiţi invitaţii gratuite; intrarea este gratuită şi pentru copii, dacă sunt însoţiţi de un adult.
Pentru copii sunt amenajate spaţii de joacă, locuri special amenajate pentru alăptat şi înfăşat. Parinţii pot participa la cursuri interactive, conferinţe şi pot găsi informaţii oferite de medicii specialişti despre cum poate fi îmbunătăţită siguranţa familiei, precum şi consiliere pentru părinţi acordată de Asociaţia Mame pentru Mame a cărui membră fondatoare este şi Ditta Depner.
Expozanţii se înscriu într-o gamă largă de domenii prezentate şi în catalogul bebe+ sau pe site, precum produse de alimentaţie, articole pentru gravide, cărţi şi media, hăinuţe şi papuci, jocuri şi jucării, produse din domeniul medical, puericultura mare, puericultura mică, servicii, ONG-uri şi altele, toate având copiii şi familia în centrul activităţii pe care o desfăşoară.
Vor avea loc concursuri şi tombole cu premii precum o naştere gratuită oferită de Reţeaua privată de sănătate “Regina Maria”, un pachet gratuit de recoltare, procesare şi stocare pe o perioadă de 18 ani a ţesutului de cordon ombilical la Banca Centrală de Celule Stem “Regina Maria”, pătuţuri şi cărucioare, cursuri interactive şi ateliere de creativitate, demonstraţii şi lecţii de dans, torturi şi o naştere gratuită la clinica Eva.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic