Foc de tabara si voie buna la inceput de toamna – Prietenii maialului

1
6.827 vizualizari
views

Aseara, ne-am gandit ca macar pentru cateva ore sa pacalim toamna… si astfel, am ridicat gradele cu un foc de tabara intre prieteni si un gratar pe cinste. Tineri, parinti si copii laolalta.

A fost o noapte linistita in care nu au lipsit acordurile de chitara si povestile sincere care ne-au deschis inima. Am construit un cerc viu de prieteni numit: “Prietenii Maialului”.

La focurile de tabara se petrec multe, e o alta lume care ne permite sa ne cunoastem si sa ii cunoastem pe cei de langa noi. Ne-am adunat sa vorbim despre viata, sa glumim, sa impartasim idei, planuri si proiecte de viitor,  si sa ne incalzim inimile in jurul unui focului  ..asa ca de inceput de toamna nostalgica.

Iata ca intalnirea noastra a avut din plin efect, adunand prieteni buni, dar si oameni noi, dornici sa petreaca o noapte alba si sa fredoneze cantece de munte.

In cateva ore  s-au legat prietenii si promisiuni de intalniri intre grupurile de prieteni formate. Cei mici ni s-au alautrat cu o  energie de invidiat, ne-au sustinut si ne-au incantat cu bucurie in suflet si voie buna. Pana la o intalnire viitoare  ne gandim ca putem face sa adunam oameni noi si tangibili,  cu un „Cantec pentru prieteni pe strune de chitara” . Prietenii maialului Codlea.

Prietenii maialului Codlea – Foc de tabara

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] si sa ne incalzim inimile in jurul unui focului  ..asa ca de inceput de toamna nostalgica… citeste mai departe […]

Comments are closed.