Strada Scheilor, un „teren minat” ?

2
1.137 vizualizari
views


In decursul saptamanii ce tocmai s-a sfarsit  mai multi cetateni au sesizat redactia despre starea jalnica a strazii Scheilor.
Imi vine in cap o singura intrebare „dezastru sau razbunare ?” , pe langa faptul ca strada a suferit mai multe sapaturi care mai de care in scopuri utilitare cum ar fi gaz, apa, aceasta arata ca dupa razboi, unul terminat in urma cu ceva timp.

Se pare ca nimeni nu vrea sa isi aplece privirea si catre aceasta strada care pare sa fie uitata de toata lumea aproape, mai putin de hotii nostri de fier vechi care se pare mai nou s-au specializat si scot capacele de la canalizare cu tot cu cadrul metalic de sustinere a acestora.

Poate in urma acestui articol se vor vedea ceva miscari in front, daca nu cel putin rog atentie celor care se deplaseaza in zona, multumim cititorului nostru Ciprian pentru poze si asteptam pe contact@codlea-info.ro orice sesizare de la cetatenii Codlei privind si alte nereguli din orasul nostru.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Cred ca si la sate este mai bine decat la noi in „municipiu”. Nici nu am cuvinte despre ceea ce se intampla in urbea noastra…..Pacat, mare pacat!

  2. :)) nu pot sa nu remarc in primul rand formatul, parca il stiu de undeva 😉
    despre strada scheilor… am stat vo 25 de ani pe ea si probleme cu carosabilul au fost mereu, poate si pentru ca treceau mereu masinile de gunoi. Dupa prima asfaltare a fost un an de liniste dupa care s-a stricat din nou pentru ca nu s-a facut o fundatie temeinica. Dupa reabilitarea de acum cativa ani, nu retin exact cand, s-a taiat din nou si asa a ramas, desi am inteles ca promisiuni au tot fost. Am gasit-o la fel de varza si acum in august.
    Ma distreaza faptul ca oamenii de pe strada, vecinii, spun mereu ca singura sansa e sa vina Erwin primar sa repare din nou strada. Sunt multe sperante in Codlea pentru Erwin, am sa incerc sa-l cunosc cu o oarecare ocazie cand vin acasa, desi se intampla rar, cam de 2 ori pe an.
    Numai bine! In speranta ca nu-mi voi mai rupe masina pe Scheilor la urmatoarea vizita 😀
    (Si strada Florilor a ramas neasfaltata de cand ma stiu. Probabil n-a avut nimeni pile p’acolo)

Comments are closed.