Cantec in jurul lumii – Playing For Change

1
936 vizualizari
views

Schimba ceva in jurul tau! Da-i muzicii forta de a unii un mapamond, caci muzica este graiul sufletului. Ea starneste in noi nu instinctele, ci sentimentele cele mai profunde. Un proiect derulat pe o perioada de 5 ani, atat le-au trebuit celor de la Playing For Change – Connecting the World Troughe Music sa realizeze mai multe materiale, printre care si Stand By Me.

„Frumuseţea lor este dezarmantă, surâsul lor îţi descleştează pumnul, căldura chipului îţi topeşte inima, iar în îmbrăţişarea lor abdici. Ei sunt cei care te iubesc dincolo de puterea ta de a înţelege dragostea în toate formele ei. Îţi deschid sufletul şi te fac să ţi-l priveşti cât de minunat îţi poate fi cu o firimitură din dragul lor. Ei sunt cei care făuresc aripi viselor şi te învaţă să zbori. Ei sunt cei care se sacrifică pentru tine şi nici nu ştii să le mulţumeşti că există, căci n-ai învăţat cum se face.”

Playing For Change – Stand by Me

Am ramas profund impresionat de acest proiect, care te imbogateste sufleteste, despre care mi-a povestit Gabi Paizs. Sunt oare chiar ultimul care a aflat despre el? Pana ieri, da. Peste 34 de milioane de vizualizari!

www.playingforchange.com

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. buna, uite eu organizez playing for change in Bucuresti pe 20 sept si daca vrei ne poti ajuta cu promovarea, am ceva timp de cand tot incerc sa fac proiectul asta . Mai exact pe 20 sept e ziua playing for change si ne-am alaturat si noi unde toata lumea canta in acea zi .
    Coffeebreakband@yahoo.ro

Comments are closed.