Doctorul IMPACT te sfătuiește: Să fii mare și voios trebuie să mănânci sănătos

1
1.649 vizualizari
views
,,Am dormit şi am visat că viaţa era fericire .
M-am trezit şi am văzut  că viaţa era dăruire .
Am acţionat şi am descoperit că dăruirea era fericire. “
( R.Tagore )
Un număr de 20 de voluntari elevi și 4 profesori din cadrul Colegiului Tehnic ,,Simion Mehedinți” și-au propus să aducă un zâmbet pe chipurile celor din jur prin spectacolul ,,Doctorul IMPACT te sfătuiește: Să fii mare și voios trebuie să mănânci sănătos” care a avut loc la grădinițele din Codlea și care va avea reprezentații și la grădinițele din Vulcan, Mina 1 Mai, Holbav, Dumbrăvița.
Copiii au fost deosebit de încântați de prezența ,,legumelor” și a ,,ciocolatei” în grădiniță, piesa fiind educativă și distractivă în același timp.
,,Proiectul Din suflet pentru bătrânii noştri este un proiect de antreprenoriat social prin care membri Clubului Impact (club de voluntariat) susţin la grădiniţele din Codlea şi zonele limitrofe un spectacol de teatru intitulat Doctorul Impact vă sfătuieşte. Cu banii primiti de la spectatorii scenetei dorim să aducem o bucurie pentru 40-60 de bătrâni din Codlea, rămaşi singuri, să le oferim acestora o masă la Restaurantul Aluniş şi un spectacol intitulat Şi bunicu’ şi voinicu’ merg cu toţi la şezătoare. Acest eveniment va avea loc în data de 19.04.2012. Până în prezent am susţinut spectacolul de teatru la Grădinita nr.2 – strada Grădinarilor şi strada Măgurii, la Grădiniţa Nr.1 şi la Grădiniţa nr.4 strada 9 Mai.
Sceneta a fost scrisă de elevele: Maria, Ana şi Roxana în colaborare cu David Adina și Costea Mioara.” ne declară doamna Adina David, bibliotecară la CTSM.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru tot! Un proiect frumos, cu rezultate cusiguranta de impact pentru participanti si pentru beneficiari! Bravo!

Comments are closed.