Dezmembrări auto și piese originale ieftine

1
5.026 vizualizari
views

Majoritatea ne-am confruntat cel puțin o dată cu o problemă des întâlnită și anume: mașina defectă. Piesele auto reprezintă o cheltuială în plus și nu este una mică în ziua de  azi, când mașinile românilor se strică parcă din ce în ce mai des din cauza drumurilor și condițiilor de trafic din România. Piesele care se strică de obicei la mașinile diesel sau pe benzină nu sunt ieftine pentru că, în general, acestea sunt parte din cutia de viteze, turbină sau chiar motorul. Putem lua în calcul chiar varianta unei coliziuni frontale în cazul unui eveniment rutier, situație în care se strică o mulțime de piese costisitoare.

O alternativă mai ieftină și o soluție a pieselor originale o reprezintă piesele auto din dezmembrări, care sunt originale și se potrivesc 100% pe mașina dumneavostră, astfel încât, dumnevostră, cel care cumpărați, să fiți mulțumit atunci când vă reparați mașina . Parcurile de dezmembrări sunt societăți comerciale care importă mașini în general din Vestul Europei sau chiar din România și dezmembrează respectivele mașini în scopul obținerii de piese auto din dezmembrări pentru ca ulterior să le comercializeze. Parcurile care sunt autorizate RAR și care funcționează legal pe teritoriul României oferă factură și garanție, iar în cazul în care este nevoie și posibilitatea de retur, deci este indicat ca atunci când cumpărați de pe interent sau direct din parcul auto piese din dezmembrări, să cumpărați de la vânzători autorizați.

Cum aleg de pe internet piese bune din dezmembrări?

Cum cumpar piese din dezmembrari bune de pe internet ?

Foarte mulți dintre români au început să-și dea seama de avantajele cumpărăturilor de pe internet, deci și această nișă și anume piese din dezmembrări s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme iar acest lucru nu are cum sa fie decat unul foarte bun de toate partile atat pentru cel care cumpara cat si pentru cel care vinde piese din dezmembrari. Care sunt principalele beneficii oferite de internet atat pentru cei care cumpara cat si pentru cei care vand piese din dezmembrari auto in Brasov :

 – nu mai trebuie să alergi de la un parc la altul pentru a găsi piesele de care ai nevoie, deci reduci timp și scutești bani.

– cei care vând piese pot vinde în toată țara, deci își pot crește vânzările și gama de clienți

– este mult mai comod pentru cel care cumpără, pentru că poate vizualiza poze cu piesele respective sau chiar video și poate face comparații de prețuri pentru a se informa exact asupra a ceea ce cumpară.

– poți comunica ușor cu cel care vinde piesele din dezmembrări pentru a fi informat asupra a ceea ce vei cumpăra.

– piesele se pot livra în ziua de azi prin curierat, deci nu aveți de ce să vă faceți griji pentru că în maxim 24h vor fi la dumneavostră la ușă .

Pentru cei interesați de piese din dezmembrări auto Brașov, chiar și aici poți comada de pe internet de pe anumite site-uri care sunt securizate și usor de folosit. Un asemenea site se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro și este o platformă creată special pentru parcurile de dezmembrări unde poți găsi piese auto pentru toate mărcile și modele, inclusiv modele des întâlnite, gen Audi a4 , Vw Golf, dezmembrari Skoda Octavia sau Dacia Logan. Vă dorim spor la cumpărături și sperăm să fiți mulțumiți și în primul rând conduceți prudent și în siguranță!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua unde pot duce o masina la dezmembrari in Germania ,audi a4b5 19tdi 116cp tip ajm ,sau ce pot face cu ea,e înmatriculat in ROsi a expirat?va multumesc.

Comments are closed.