Cu feisbucu prin sat – Pentru limba română apăsați tasta 1

0
3.242 vizualizari
views

cu feisbucul prin sta

De ce ar fi deranjat românul nostru de amicu` feisbucar, care și-a încropit și el cont de curând? Ce dacă dă like la toate pițipoancele? E o lume nouă în care mișună ispita. Și dacă mușchiu` bicepsului său e mai dospit, ce? Nu își poate pune poze cu posteriorul gol? Și de ce ar fi supărat pe share-urile cu imagini sugestive care zboară pe contul acestuia precum cursele aeriene ale marilor companii? Mare brânză. E o țară liberă.

Dar când feisbucaru îți invadează intimitatea mesageriei cu o cerșeală care ar stârni invidia celui mai aprig cerșetor din colțul străzii, lucrurile încep să se schimbe. Neuronul tău se inflamează instant, moment în care te întrebi de ce tu și dacă poza căreia trebuie să îi dai like nu e vreun virus. Dacă scapi de această temere și individul (nu) se află în lista ta de prieteni, îi spui ceva de dulce după care îl ignori.

Cert este că, dacă rabdarea ta este proverbială, ai simțul umorului și ochiul critic dezvoltat, procedezi după modelul de mai jos la fel cum a făcut cel care ne-a trimis imaginea și care a dorit să rămână anonim. Poate prea subtil pentru cât de mare e grădina!

facebook-lb-rimana

 

Citește și Cu feisbucu prin sat – Eu, psihologic vorbind

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic