Colinde și lumină la Fundația Rafael

0
1.058 vizualizari
views

Serbarea Craciunului Fundatia Rafael

Serbarea Crăciunului la Fundația Rafael, joi, 8 decembrie 2011, a înseamnat încă un prilej de bucurie pentru beneficiarii organizației dar și pentru spectatorii sosiți în număr mare să aplaude colindătorii.

Bradul frumos împodobit, decorațiunile și aranjamentele pentru sărbătorile de iarnă, poeziile, piesa de teatru și mai ales colindele au fost atracțiile serii. Moș Crăciun a adus daruri, bucurându-i nespus pe cei cu dizabilități, care au muncit din greu să ne prezinte spectacolul de suflet și lumină.

Evenimentul caritabil a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a acoperi o parte din costurile activităţilor centrului de zi (terapie, socializare, educare) .

Pentru a putea realiza misiunea de integrare a persoanelor cu dizabilităţi avem mereu nevoie de ajutorul celor de lângă noi.

Dorim ca oamenii din comunitatea noastră sa îi perceapă pe beneficiarii fundaţiei  ca egali ai noştri, integrarea acestora în societate fiind prioritară. Ne bucurăm că expoziţia cu vânzare de la eveniment a stârnit admiraţie pentru lucrările artizanale create de persoanele cu dizabilităţi de la centrul fundaţiei. Directorul Fundaţiei Rafael, Tatiana Tiţa . (www.fundatiarafael.ro)

Prichindeii de la Ansamblul Măgura Codlea au recitat, cântat și dansat mai frumos decât oricând.  Mulți, isteți și mărunței, românașii doamnei Angela ne-au uimit cu talentul și zâmbetele lor de copii fericiți.

Trupa de juniori coordonată de domnul Nicolae Râșnovean a interpretat mai multe dansuri săsești sub directa îndrumare a Christinnei Vlădărean.  Îi admirăm și aplaudăm cu plăcere de fiecare dată.

Muzicianul Klauss Dieter Untch, Paul Iacob, Irina Palade (Mix TV), Ruxandra Oprică (CAN Bv) au fost prezențe salutare la eveniment.

Beneficiarii Fundației Rafael s-au bucurat din plin de serbarea Crăciunului. Le dorim sănătate și putere și suntem alături de ei. Sărbători de iarnă fericite!

Sebarea Crăciunului – Fundaţia Rafael

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic