CFR suplimentează numărul trenurilor spre Litoral în minivacanţa de 1 mai

0
84 vizualizari
views

La sfârşitul lunii aprilie, românii care lucrează la stat sau la privat vor avea parte de o minivacanaţă de trei zile, ca urmare a faptului că urmează 1 mai – Ziua Muncii.

Pentru minivacanţa de 1 Mai, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din mai multe orașe spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Cu prilejul minivacanței de 1 Mai care prin tradiție este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, anunță CFR Călători.

De asemenea, călătorii din regiunile țării au la dispoziție și serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat, la una-două ore, pe ruta București Nord – Constanța.

Compania va suplimenta în aceeași perioadă și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță”, se menționează în finalul comunicatului.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic