Brașov: Copil de 1 an și 10 luni, OMORÂT ÎN BĂTAIE de concubinul mamei!

0
1.588 vizualizari
views

Caz șocant în Brașov.

O fetiță de un an și 10 luni a murit după ce a fost bătută crunt și înfometată de concubinul mamei. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Micuța se afla în grija bărbatului de 21 de ani, iubitul mamei, pentru că aceasta muncea cu ziua. Ajunsă acasă, femeia de 26 de ani a sunat de urgență la 112 când a văzut că micuța nu mai respiră apoi a plecat spre spital cu un taxi.

Pe drum, au fost preluate de ambulanță unde medicii au constatat decesul fetiței.

Pe corpul micuței au fost găsite urme de violență, însă necropsia va stabili cu exactitate cauza morții. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov din data de 03.07.2023 s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului P.M. pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului.

În fapt s-a reținut că în perioada iunie – iulie 2023, victima minoră M.D.L. în vârstă de 1 an și 7 luni, s-a aflat în grija inculpatului P.M., concubinul mamei minorului – A.S.A. În această perioadă, minorul a locuit împreună cu inculpatul în Mun. Brașov.

În perioada iunie – iulie 2023, inculpatul i-a aplicat victimei minore lovituri repetate, de intensitate mare cu un corp dur de formă alungită, producându-i victimei minore multiple hematoame și echimoze de vechimi diferite, dispuse la nivelul toracelui, trunchi posterior, membre superioare, la nivelul bazei nasului și pe buza superioară. În dimineața zilei de 03.07.2023, victima minoră M.D.L a decedat ca urmare a rupturii unui vas cerebral, consecință a acțiunilor violente comise de inculpat împotriva acesteia.

De asemenea, inculpatul a neglijat alimentația minorului, acesta din urmă prezentând modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații deficitare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofițerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov și a organelor de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Brașov.

Facem precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie„, potrivit unui comunicat de presă transmis de Prim-Procurorul, Vlad Teodorescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

 

.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ