Ce om de afaceri nu are o cumpănă cel puțin odată în viață? Făcând o retrospectivă a afacerilor de succes, se observă că administrarea uneia are suișuri și coborâșuri din care întotdeauna ai de învățat. Când te lansezi ca jucător pe piață, primul lucru de care te lovești este concurența, apoi realizezi că nici sistemul fiscal nu este tocmai prietenos, iar dacă afacerea ta este autentic românească avantajele oferite de către stat tind către zero.
Cu toate acestea, la Codlea funcționează o mică afacere a unei familii care a știut să reziste pe piață prin calitatea produselor tradiționale oferite clienților.

În 1968 s-a mutat în Codlea, iar la Industria carnii a lucrat până în 1974. Din 1974 pana în 1997 a lucrat ca Șef Abator la Complexul de Porci Codlea.Obisnuit să se trezească dimineața devreme, asemeni proverbului “cine se scoală de dimineață, departe ajunge” a fost cel mai mare crescător de tauri din judetul Brașov, iar din 1998 se dedică afacerii de familie – Carmangeria “La Duicu”.
Am stat de vorbă cu Aura, fiica măcelarului, care ne-a surprins cu sinceritatea debordantă, spunând lucrurilor pe nume. Noi, românii, în general, suntem obișnuiți să vindem/cumpărăm același rahat împachetat diferit. Marketingul face diferența. Sigur că tânăra de 24 ani 
Carmangeria “La Duicu” este furnizor de preparate și carne proaspată, specialități afumate natural din animale crescute în fermă, cu respectarea normele sanitar-veterinare europene, fiind hrănite cu furaje din grâu, porumb și orz.
Magazinul de prezentare “La Duicu în pravalie” este situat în Codlea pe strada Lungă, nr 52.
Facebook oficial https://www.facebook.com/laduicu.ro/





























Faceti livrari la domiciliu in Brasov si Sacele?
Comments are closed.