AIESEC Brasov isi schimba conducerea!

0
1.858 vizualizari
views

AIESEC Brasov

După încă un an de colaborare cu peste 50 de companii și organizații și realizare a zeci de proiecte care au dezvoltat peste 2000 de studenți și elevi, AIESEC Brașov își va alege o nouă echipă de conducere pentru anul următor.

AIESEC, cea mai activă și dinamică organizație de studenți din Brașov, organizează sâmbăta aceasta evenimentul de alegere a noii echipe de conducere pentru perioada 2012 – 2013.

Candidații pentru cele 5 poziții de Vicepreședinți și cea de Președinte vor trece prin câteva probe de prezentări personale, prezentări de strategie, întrebări funcționale dar și de natură economică și financiară. Președintele va fi ales la finalul evenimentului, urmând ca a doua zi să facă parte din comisia pentru alegerea Vicepreședinților care au fost validați după prima zi.

De-a lungul anului 2011, AIESEC Brașov a organizat proiecte pentru elevii de liceu precum Grow, cel mai mare program de educație non formală din România, recent acreditat de Ministerul Educației, și MoneySense, cel mai mare program de educație financiară din România pentru liceeni, în colaborare cu RBS.

Peste 1500 de studenți din Universitatea Transilvania au luat parte la activitățile AIESEC din acest an, precum Youth Development Program sau Business Academy, proiecte care i-au pus în contact cu mediul business din Brașov, recrutările de studenți pentru a fi membri AIESEC sau pentru a pleca într-un stagiu de practică internațional, și zeci de evenimente și conferințe care au implicat studenți și reprezentanți ai companiilor precum BRD, Kronospan, Eirtight, Brastar și Adecco.

De-a lungul acestui an AIESEC a adus în Brașov peste 40 de tineri internaționali în stagii de practică din țări precum Australia, Germania, Austria, Malaysia, Singapore și multe altele.

Echipa de conducere 2011-2012

Noua echipă de conducere va fi anunțată oficial duminică, 11 decembrie, după încheierea procedurii de alegeri. Pentru a intra în contact cu reprezentanții AIESEC Brașov vizitați site-ul, pagina noastră de Facebook sau blogul .

Asociatia pentru infrumusetarea Codlei vă va informa periodic despre orice actiune a organizatiei AIESEC Brasov datorita parteneriatului incheiat intre AIESEC Brasov si Codlea-Info.ro Media Group !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic