Festivalul ,,Leru-i ler”, cultură tradiţională autentic românească

2
1.231 vizualizari
views

Lerui'ler

Una dintre cele mai mari surprize ale acestei ierni o constituie pentru brașoveni și nu numai, organizarea de către Școala Populară de Arte și Meserii ,,Tiberiu Brediceanu” a primei edții a Festivalului Județean de Muzică, Tradiții, Obiceiuri și Meșteșuguri populare, intitulat ,,Leru-i ler”. Desfășurat în zilele de 3 și 4 decembrie la Brașov, pe scena Centrului Cultural Reduta, acesta a reunit ansambluri, grupuri cu și pentru tradiție, din toată țara. Prezentarea obiceiurilor tradițional autentic românești a smuls ropote de aplauze din partea publicului prezent la Reduta, un public iubitor de tradiție și frumos, iar colindele Marianei Anghel au răsunat cu dulce grai în inimile românilor.

Festivalul ..Leru-i ler” a fost primit cu brațele deschise și de cei aflați în fața televizoarelor prin intermediul postului local TVS.

Festivalul `Leru-i ler` – Editia I (prima parte)

Festivalul `Leru-i ler` – Editia I (partea a doua)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Un festival la superlativ, un spectacol de cultura traditionala autentic romaneasca, un maraton al obiceiurilor de iarna aflat la prima editie, asa cum a declarat si doamna Carmen Moruz, director al Scolii Populare de Arte si Meserii „Tiberiu Brediceanu”, organizator al Festivalului „Leru-i ler”. La cat mai multe editii!

  2. […] Festivalul ,,Leru-i ler”, cultură tradiţională autentic românească” […]

Comments are closed.