800 persoane private de libertate la Let`s do it Romania

0
1.035 vizualizari
views

In data de 24 septembrie 2011, aproximativ 800 persoane private de libertate, dintre care 66 de minori şi tineri, din unităţile penitenciare din ţară, vor participa în calitate de voluntari la activităţi de ecologizare şi igienizare a zonelor limitrofe penitenciarelor, conform indicaţiilor primite de organizatorii Let’s do it, Romania!”. Persoanele private de libertate implicate în aceste activităţi îşi execută pedeapsa privativă de libertate în regimul deschis şi semideschis.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile penitenciare subordonate, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, de a realiza intervenţia recuperativă a persoanelor private de libertate cu scopul reintegrării sociale a acestora după liberare, se vor implica în activităţile derulate cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională.

Activitatea se desfăşoară în baza acordului de parteneriat încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia “Viitorul în zori”.

Pe plan local, 17 persoane private de libertate aflate în custodia  Penitenciarului Codlea din regim deschis şi semideschis vor participa voluntar, în data de 24.09.2011, între orele 09-12 la acţiunea de ecologizare a spaţiilor verzi aflate în zona râului Vulcăniţa din Codlea.

Acţiunea este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Codlea care asigură logistica necesară derulării activităţii ,în parteneriat cu reprezentantul zonal al  Asociaţiei ,, Viitorul în zori” în calitate de organizator.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic