Vandalism electoral la Codlea

0
2.612 vizualizari
views

Au spart geamurile unui sediu pe care erau aflate materiale de campanie, au forțat ușa și au devastat clădirea, apoi au urcat la etaj și au rupt bannerul unui candidat la primărie. Nu s-au mulțumit și au spart și geamurile din jurul clădirii.

S-a întâmplat la Codlea, chiar înainte de intrarea în campania electorală. Candidatul a cărui materiale electorale au fost rupte, Petrică Buhnici, este înscris în cursă din partea Partidului Mișcarea Populară și spune că acțiunea a fost țintită.

Întrebat pe cine bănuiește dintre adversarii politici, acesta spune că nu își poate face o părere, că nu are dușmani, iar la primărie s-au înscris nu mai puțin de 8 candidați împreună cu acesta. Este foarte mânhit de modul în care se face campanie și politică în general. Pentru Petrică Buhnici este primul an în care face politică, acesta fiind un maestru – artist plastic, fără legături cu viața politică până acum. Cel mai probabil, spune candidatul Petrică Buhnici, există persoane care vor să intimideze și așa înțeleg să desfășoare o campanie electorală.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic