Centrul de recuperare medicală ”Kinetofix” Codlea

0
3.586 vizualizari
views

După ce a studiat  la Facultățile de Medicină din Brașov și din Tg Mureș, specializările balneofizioterapie, reabilitare funcțională și terapie fizică timp de 5 ani și a lucrat 6 ani la două clinici de recuperare medicală din Brașov, Flavia Axente, o tânără codleancă de 29 de ani, a decis să investească în propria afacere și să deschidă în septembrie  2019 un centru de recuperare în orașul ei natal.

Decizia de a deschide un astel de business a început după ce la clinicile unde a fost angajată, trata pacienți care făceau și câte 50 de km pentru a ajunge la centrele de recuperare. Analizând mai îndeaproape piața a observat că la nivel local, în afară de spitalul Municipal Codlea care are o capacitate redusă de a trata pacienți, nu există alternative mai apropiate pentru pacienți.

Flavia  Axente : „Avem aparatură de specialitate BTL de ultimă generație , iar clinica are deja 1 an de activitate. Respectăm cu strictete normele privind siguranța sănătății pacienților și oferim următoarele servicii: consultații de specialitate în recuperare medicală, osteopatie, electroterapie, ultrasonoterapie, laserterapie, terapie TECAR, drenaj limfatic, masaj terapeutic și de relaxare, kinetoterapie, termoterapie. Lucrăm doar pe bază de programare, astfel timpul de așteptare este foarte mic. Pentru clienții cu afecțiuni mai grave, putem oferi și servicii de recuperare la domiciliu.  Oferim discounturi semnificative clienților fideli”

Dedicarea și profesionalismul sunt cuvintele cheie care descriu personalul clinicii KINETOFIX.

În perioada pandemiei, secția de recuperare a spitalului este închisă și singura variantă locală rămâne clinica KINETOFIX . Pentru sănătatea tuturor celor care doresc tratament, clinica dispune de : lampi UV pentru dezinfectarea suprafețelor, covor dezinfectant la intrare , soluție igienizantă pentru mâini. Se efectuează triaj epidemiologic la intrarea în clinică și purtarea măștii este obligatorie.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic