Tu ce faci de Revelion?

2
905 vizualizari
views
Revelion 2011
Revelion 2011

De prin august mă țin să întreb o chestie și tot uit: “Ce faceți de Revelion?”. E o întrebare care pe mine mă lasă mască atunci când n-o aud cu două-trei, hai, maximum-maximorum patru săptămâni înainte de marele eveniment.Pentru că aproape niciodată nu știu ce să răspund și pentru că nu reușesc să înțeleg de ce îi chinuie pe oameni problema asta încă de prin primăvară, când dă colțul ghiocelului și de-abia a trecut Revelionul anterior.

Prin primăvară începe obsesia, în vară se intensifică, iar de prin toamnă devine de-a dreptul enervantă. Deci ce faceți de Revelion? Unde vă duceți? Cu cine? Cu ce-o să vă îmbrăcați? Ce-o să mâncați? Ce-o să beți? Ce-o să vorbiți? Hai, ziceți repede, mor să aflu, simt că mă sufoc dacă nu-mi detaliați la minut și secundă cum veți păși în anul care vine.

Eu nu știu încă ce-o să fac, dar, cum spuneam mai sus, nu fac parte dintre oamenii cu atitudine normală și sănătoasă vizavi de subiect. Știu doar ce n-o să fac și vă pot spicui așa, în viteză: n-o să fac împachetări cu parafină, n-o să dau cu spray pentru gândaci, n-o să fac plajă, n-o să spăl rufe, n-o să mă duc pe stadion, la meci, n-o să fac Transfăgărășanul, n-o să prăjesc chiftele, n-o să bag aspiratorul, n-o să tricotez, n-o să pun murături, n-o să scriu o carte, n-o să mă duc la ședința de bloc, n-o să mă plimb cu barca, n-o să-mi fac pedichiura, n-o să mă duc la aerobic, n-o să culeg via, n-o să joc Solitaire, n-o să fac mămăligă, n-o să mă duc la dentist, n-o să fac jogging, n-o să scutur preșul de la ușă, n-o să mă văd cu colegii de grădiniță, n-o să pilotez un avion, n-o să sparg geamuri cu praștia, n-o să mă duc la shopping, n-o să apretez cearșafuri, n-o să joc în “Lacul Lebedelor”, n-o să mă dau cu tricicleta și nici cu rolele, n-o să ciocnesc șampanie cu Al Pacino, n-o să bat covoarele, n-o să mă lupt în noroi cu Pamela Anderson, n-o să mă pup cu Iliescu, n-o să arunc cu ouă de la balcon, n-o să nasc, n-o să cânt cu Costel Busuioc, n-o să colorez o carte de colorat, n-o să duc vaca la păscut, n-o să trag cocaină pe nas și n-o să rezolv probleme de fizică.

Ar mai fi multe, dar nu mi le amintesc acum. Și sunt și foarte nerăbdător să vă citesc pe voi. Deci ce-o să faceți de Revelion? Cu cine? Unde? Cum?

Dar de Revelion 2011-2012?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Pentru romanul de rand varianta cea mai des intalnita este revelionul in familie cu ciocnirea paharelor de sampanie in centrul orasului la trecerea dintre ani.

Comments are closed.