Ganduri la sfarsitul anului!

1
981 vizualizari
views

Fiecare inceput de an este unul plin de emotii. Ne indreptam de fiecare data spre un nou inceput, cu multa speranta in suflet. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Cu ce le vom scrie oare?
Revelionul nu este altceva decat un ceremonial funerar al antichitatii geto-dace ocazionat de moartea si renasterea simbolica a primului zeu al omenirii, Anul, si a timpului calendaristic cu care se confunda, in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie. Timpul obiectiv, care curge spre infinit, liniar si fara intoarcere, este oprit, dupa 365 de zile, si intors, precum ceasornicul, de la inceput. Intoarcerea simbolica a timpului in noaptea de Revelion a fost asimilata cu moartea divinitatii adorate, iar reluarea numarului zilelor cu nasterea acesteia.
Cert e ca mai sunt cateva ore din 2010. Prin case rasuna veselia celor care s-au strans sa petreaca impreuna, cu voie buna, la cumpana dintre ani, ce e atat de aproape. Ore petrecute din plin, cu veselie, cu ganduri care mai de care.
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Sa aveti un An nou cat mai bun ! La multi ani ! La multi ani Codlea! La multi ani Brasov! La multi ani…romani!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Ganduri la sfarsitul anului! Fri Dec 31, 2010 11:06 am Fiecare inceput de an este unul plin de emotii. Ne indreptam de fiecare data spre un nou inceput, cu multa speranta in suflet. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Cu ce le vom scrie oare? Revelionul nu este altceva decat un ceremonial funerar al antichitatii geto-dace […] […]

Comments are closed.