”Tarzan”, cel mai implicat angajat în misiunea de combatere a coronavirusului

0
3.783 vizualizari
views

Colegii îi spun Tarzan și știu despre acesta că este primul atunci când echipei de la salubritate i se solicită să îmbrace combinezonul. Își pune masca pe gură, recipientul cu cele 20 de kg de substanță dezinfectantă și pornește în misiune. Se îmbracă subțire, are doar un tricou pe sub combinezon. Urcatul până la etajul 4 la fiecare scară de bloc îl extenuează și uneori face pauze scurte pentru a primi apă de la șeful de echipă. Echipa este ca o familie, spune Dadu, care are 52 de ani și 7 copii acasă. Se ajută unii pe alții pentru a fi eficienți. Puțini știu însă că Tarzan este chiar numele de botez al angajatului model, nu vreo poreclă.

Tarzan are 44 de ani și consideră că în sfârșit are un scop, iar menirea lui este aceea de a păstra curățenia orașului și în aceste momente să prevină îmbolnăvirea semenilor lui. Poate că mulți dintre noi privesc cu superioritate omul de la salubritate, însă Tarzan este foarte mândru de meseria lui, chiar dacă în această perioadă poartă ore bune un echipament în care se sufocă de căldură.

Poate că după ce va trece această pandemie vom învăța să apreciem mult mai mult angajatul de la salubritate, pe cel care strânge după noi în fiecare zi.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic