Avem aparatul de testare COVID, acesta va fi adus la spitalul din Codlea

0
2.157 vizualizari
views

Într-u comunicat oficial, conducerea spitalului din Codlea vorbește despre stadiul în care ne aflăm în vederea achiziționării aparatului de testare COVID, dar și despre proceduri și situații.

Spitalul Municipal Codlea va anunta că în data de 7 aprilie s-a efectuat procedura de achizitie a aparatului de testare PCR SARS COV-2.
Acest echipament se va livra în maxim 30 de zile și se vor putea efectua teste pentru orice persoană care are simptome specifice acestui virus.
Aparatul poate fi manipulat de personalul medical de laborator din cadrul spitalului.
Efectele benefice ale folosirii acestui sistem la nivelul unitatii medicale sunt indreptate spre pacient. Diagnosticul este unul rapid intre 45-120 minute.
Aparatul Real Time PCR este un echipament pentru cercetare și diagnostic molecular, care poate fi utilizat pentru testarea tuturor tipurilor ADN/ARN virale (inclusiv coronavirus) și bacteriene în vederea unui diagnostic molecular clar, în special în hepatite cronice B,C,D,B+C sau infecții cu virusul HIV.
Pe lângă măsurile pe care le-am luat în vederea prevenirii răspândirii virusului, personalul Spitalului Municipal Codlea impreuna cu intreaga administratie publica locala, consiliul Local, Primarie, Politia Nationala si Locala se implică în continuare în lupta împotriva coronavirusului, Consider că prin achiziția acestui echipament impactul asupra populației va fi unul pozitiv prin faptul că vom putea monitoriza starea de sănătate oferind o gamă mai largă de servicii medicale la Spitalul Municipal Codlea .

MULTUMIM TUTUROR CETATENILOR SI FIRMELOR DIN CODLEA CARE AU DONAT CATRE ASOCIATIA UMANITARA DE SPRIJIN AL SPITALULUI MUNICIPAL CODLEA !

MULTUMIM INITIATORULUI ACESTUI PROIECT !

Va asiguram ca bugetul Spitalului este corect gestionat si intodeauna a fost folosit in beneficiul cetatenilor si pentru a asigura siguranta personalului medical.
Dorim sa le transmitem pe aceasta cale insanatosire grabnica tuturor colegilor nostri care au fost in prima linie in aceasta lupta, atat personalului propriu cat sic el al Ambulantei Statia Codlea si nu in ultimul rand tuturor celor infectati cu acest perfid virus.

SANATATE TUTUROR!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic