Tâlhari reținuți la Codlea

0
1.753 vizualizari
views

Polițiștii codleni au identificat ieri șase suspecți, în două cazuri instrumentate. Astfel, polițiștii au reținut trei localnici de 23, 24 și 31 ani, suspecți în cazul tâlhăriei comise în noaptea de 25/26.03.2012, pe strada Răchitei din municipiu, când un localnic care se deplasa pe jos a fost deposedat de două telefoane și un pachet de țigări, prin amenințări și folosirea violenței. Oamenii legii au reușit recuperarea telefoanelor, iar suspecții au fost prezentați magistraților, care au dispus arestarea preventivă a doi dintre ei și cercetarea celui de-al treilea în stare de libertate, sub acuzaţia de tâlhărie. De asemenea, polițiștii au mai identificat alți trei localnici minori, de 14,15 și 16 ani, ca fiind suspecți în cazul furtului comis în noaptea de 17/18.03.2012, dintr-o gospodărie din municipiu,când s-au sustras 21 de porumbei. Polițiștii au reușit recuperarea a 17 porumbei, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate, pentru furt calificat.

SURSA: newsbv.ro

Polițiștii codleni au identificat ieri șase suspecți, în două cazuri instrumentate. Astfel, polițiștii au reținut trei localnici de 23, 24 și 31 ani, suspecți în cazul tâlhăriei comise în noaptea de  25/26.03.2012, pe strada Răchitei din municipiu, când un localnic care se deplasa pe jos a fost deposedat de două telefoane și un pachet de țigări, prin amenințări și folosirea violenței. Oamenii legii au reușit recuperarea telefoanelor, iar suspecții au fost prezentați magistraților, care au dispus arestarea preventivă a doi dintre ei și cercetarea celui de-al treilea în stare de libertate, sub acuzaţia de tâlhărie.

De asemenea, polițiștii au mai identificat alți trei  localnici minori, de 14,15 și 16 ani, ca fiind suspecți în cazul furtului comis în  noaptea de 17/18.03.2012, dintr-o gospodărie din municipiu,când s-au sustras 21 de porumbei. Polițiștii au reușit recuperarea a 17 porumbei, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate, pentru furt calificat.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic