Strada Mihai Viteazu de la petiție la asfaltare

3
2.550 vizualizari
views
Strada Mihai Viteazu 2014

Scriam în anul 2012, undeva prin aprilie, că locuitorii de pe strada Mihai Viteazu au înaintat o petiție către administrația locală de la acea vreme, în vederea asfaltării drumului de țară ce trecea prin dreptul caselor acestora. Cu o istorie desprinsă din viața satului, strada, ulița mai bine zis, umplea de praf ferestrele și inunda cu noroi gospodăriile atunci când ploua, spre disperarea locuitorilor unui municipiu. Așa arăta la acea vreme (vezi foto mai jos)

Arhiva - Aprilie 2012
Arhiva – Aprilie 2012

După schimbarea administrației în vara lui 2012, au fost demarate lucrările de asfaltare pe această stradă, în prima faza asfaltându-se drumul, însă pentru că diferența de nivel între cele două trotuare de pe o parte și cealaltă era foarte mare, s-au căutat soluții eficiente, astfel încât riveranii să poată intra cu mașinile în curți. După încă un an de zile în care aceștia și-au parcat mașinile în fața porților, la această dată locuitorii pot fi bucuroși. Pe 21 august a fost turnat ultimul petic de asfalt pe Mihai Viteazu. A fost reabilitat de asemenea sistemul de colectare apă pluvială, au fost puse rigole noi, capace sifoane stradal, o investiție pe care cu siguranță localnicii o vor aprecia. De asemenea, am aflat pentru cititorii noștri că până la finele anului strazile Nouă și Constituției vor fi reabilitate.

 

Strada Mihai Viteazu 2014
Strada Mihai Viteazu 2014

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Din cate stiu a fost vorba si de ingroparea mormanului de cabluri care atarna de fiecare stalp. Vad ca s-a renuntat la aceasta idee. Pacat, pentru ca sunt sigur ca va fi nevoie din nou sa se sparga asfaltul in momentul in care se va decide ca acele cabluri trebuie ingropate. Si ar mai fi un aspect care l-as evidentia: trotuarul din dreapta cum urci dinpre 9 Mai cred ca a fost facut la repezeala ca e foarte denivelat. In rest strada incepe sa arate foarte bine.

    • Eu sunt fff multumita de cum arata strada pe care locuiesc….nu am crezut ca va arata asa niciodata, deoarece am incercat de multe sa cerem asfaltarea si modernizarea ei dar ..pana acuma nu ne-a bagat nimeni in seama Multumim d-nului primar Munteanu Catalin pt ca si strada Mihai Viteazul a intrat in randul strazilor civilizate.

  2. […] Strada Mihai Viteazu de la petiție la asfaltareScriam în anul 2012, undeva prin aprilie, că locuitorii de pe strada Mihai Viteazu au […] […]

Comments are closed.