Petiţie a locuitorilor de pe Str. Mihai Viteazul

6
2.075 vizualizari
views

Nemulțumiţi de faptul că strada Unirii, paralelă cu a lor, va fi asfaltată, locuitorii de pe Str. Mihai Viteazu au protestat în scris prin semnarea unei petiţii adresată U.A.T., acţiune pe care au adus-o la cunoştinţă şi redacţiei noastre.

CĂTRE U.A.T. CODLEA

(Unitatea Administrativ Teritorială)

Subsemnații locuitori ai străzii Mihai Viteazu din Municipiul Codlea, vă comunicăm prezența

Prin care vă aducem la cunoștință că, nu înțelegem de ce strada Mihai  Viteazu nu intră în proiectul de amenajare și asfaltare, desfăsurat în Municipiul Codlea, deși, s-au făcut nenumeroase sesizări cu privire la faptul că, strada Mihai Viteazu este o stradă impracticabilă, circulația pe aceasta, afectează direct buna conviețuire a noastră ca locuitori ai străzii, prin faptul că, datorită prafului ce se ridică odată cu trecerea unui autoturism, ne face imposibilă până și aerisirea caselor, să nu mai vorbim de faptul că, se formează șanțuri pline de noroi și, tot noroiul îl ducem în curțile noastre, deoarece și trotuarele sunt stricate și nu se poate circula pe ele.

Toate aceste aspecte relatate mai sus, ne fac să ne simțim ca la țară, deși impozitele percepute și plătite către Bugetul local, sunt conforme statutului orașului și anume, acela de Municipiu.

Menționăm că, deși s-au făcut nenumărate demersuri în acest sens, răspunsul a fost întotdeauna negativ, de fiecare dată am primit răspunsul: ,,nu sunt bani; dar,  de data acesta, noi locuitorii străzii Mihai Viteazu, suntem hotărâți să mergem mai departe, în vederea soluționării acestei probleme, urmând a  informa atât presa, cât și Consiliul Judetean, despre nepăsarea de care dau dovadă autoritățile codlene.

Vă solicităm prin prezența un răspuns concret la problema sus prezentată, un termen real și avem așteptarea ca, autoritățile să se implice în rezolvarea acestei probleme, urgent, deoarece nu ni se pare corect ca, străzile învecinate să fie asfaltate, iar strada noastră să nu fie inclusă în proiectul de amenajare și asfaltare, fiind mereu neglijată ca și când, nu ar face parte tot din Municipiul Codlea.


Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. SUNT ALATURI DE EI. EU LOCUIESC PE STRADA PLEVNEI SI ESTE O SITUATIE ASEMANATOARE.

  2. Eu locuiesc pe Unirii si tot ii sustin pe vecinii mei de pe M. Viteazu !!! Am fost aproape socata in ziua in care, venind acasa de la serviciu, am vazut ca se lucreaza pe strada noastra! Imi pierdusem orice speranta!!!! Vreau sa fac o propunere , dar nu stiu cui: sa se organizeze alegeri anual! In vreo 10 ani s-ar rezolva problema asfaltarii! Ma ajuta cineva?!?!?!?

    • Desi nu stau pe aceasta strada, trec destul de des pe aici si nu mi se pare normal ca in secolul XXI, o localitate cu statut de „MUNICIPIU” sa arate in asemenea hal. Se pare ca pentru cei care candideaza la primarie, nu ar fi suficiente voturi de „strans” de la o strada care nu are asa multi locuitori.

  3. acum 2 ani am facut si noi o sesizare la primarie……cam aceeasi problema….raspuns „nu sunt fonduri”…….bineinteles ca nici anul acesta str. Bucegi (pe care locuiesc) nu va fi asfaltata, desi se pare ca pentru alte strazi sunt fonduri…cred ca revenim si noi cu o adresa la Primarie……Felicitari celor ce au facut adresa!

  4. […] Pentru a veni cu informaţi concrete, am reluat firul tuturor lucrărilor efectuate pe această stradă care nu a văzut asfalt niciodată şi de care locuitorii erau nemulţumiţi, existând şi o petiţie în acest sens, datată 4 aprilie 2012. (vezi aici) […]

  5. […] în anul 2012, undeva prin aprilie, că locuitorii de pe strada Mihai Viteazu au înaintat o petiție către administrația locală de la acea vreme, în vederea asfaltării drumului de țară ce […]

Comments are closed.