Și noi avem talent – Episodul 17 – Rădulescu Alina Mihaela

4
2.536 vizualizari
views

alina

Am plăcerea să prezint atenției cititorilor pe Rădulescu Alina Mihaela, o prezență importantă pentru persoanele cu dizabilităţi din Codlea. A terminat Facultatea de Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, iar în prezent lucrează cu normă întreagă la Fundaţia Rafael din Codlea (scopul fundaţiei este non-profit şi urmăreşte susţinerea şi promovarea celor mai eficiente modalităţi de îngrijire, educare, orientare, formare, integrare în comunitate şi bunăstarea persoanelor cu dizabilităţi http://www.fundatiarafael.ro).

Pe lângă muzică, dans şi călătorii, are o deosebită înclinaţie spre artă, încă de la vârsta de 7 ani. Hobby-uri precum pictatul pe sticlă, origami 3D, tehnica quilling sau diverse confecţionări handmade, o ajută să se relaxeze în timpul liber şi să îşi continue bucuria alături de beneficiarii Fundaţiei Rafael, pe care îi învaţă cu multă răbdare şi dăruire tainele acestor activităţi.

„Am avut o atracţie pentru artă, încă de mică, de când am fost fascinată de o lalea confecţionată din hârtie, de mama mea şi a doua zi am facut câte una fiecărui coleg de clasă.” îmi spunea Alina zâmbind, aducându-şi aminte de copilărie. Văzându-i una dintre creaţii, o prietenă îi spunea amuzată: „Nu pot să-mi închipui cum va arăta camera copilului tău.” , iar o altă amică: „… aşa scapi de spălatul geamurilor.”

Am avut ocazia să particip, alături de beneficiari, la activitatea lor şi am fost surprinsă de bunătatea şi devotamentul cu care se implica împreună în realizarea lucrărilor.

Fire caldă şi modestă, până acum n-a avut oportunitatea de a-şi face creaţiile publice (decât prin site-urile de socializare). S-a înscris în Campania „Alege să te exprimi prin artă” (prin Programul de Prevenirea şi Combaterea Violenţei Domestice), activitate ce trebuia să se desfăşoare în perioada 3 -10 iunie 2011, aceasta s-a amânat pentru anul 2012. Îi urăm mult, mult succes și o susținem întru totul.

Pe viitor visează la o expoziţie proprie cu vânzare, dorindu-și să bucure publicul și să ajungă mai aproape de sufletul oamenilor.

Sunt mândră că o astfel de persoană, alături şi de alţi angajaţi minunaţi ai Fundaţiei Rafael, iniţiază persoanele cu dizabilităţi din Codlea, printre care se află şi fratele meu, Marian.

Cu drag, MIREA Roxana Mihaela.

Lucrări realizate de Rădulescu Alina Mihaela:

Pentru informații poate fi găsită pe adresa de mail aalinaamihaela@yahoo.com , iar pe facebook poate fi găsită dupa căutarea Alina Radulescu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Super!! felicitarile mele si mult succes! un articol frumos, scurt si interesant. well done!!

  2. Ce imi place cel mai mult (un amanunt esential care scapa la prima vedere ochiului cititorului) este faptul ca articolul despre Mihaela Alina Radulescu este scris de catre Mirea Roxana Mihaela sub directa indrumare a colegei noastre Corina Nica. Si este articol de debut. Foarte frumos, felicitari de 3 ori!

Comments are closed.