Seminarul Internaţional „Parteneriat public-privat în serviciile sociale”

0
820 vizualizari
views

simpozion

Vineri, 31 mai 2013, de la ora 9.30, la sediul Fundației Rafael, în Codlea, strada Libertății, nr. 22A, s-a desfăşurat Seminarul Internațional “Parteneriat public privat în serviciile sociale”. Seminarul a cuprins 4 workshopuri:

1 :  Exemple  de bună practică în  asistarea persoanelor cu dizabilităţi – workshop destinat specialiştilor din cadrul ONG şi din cadrul serviciilor de asistenţă socială;

2 : Responsabilitate/economie socială –workshop destinat managerilor din sectorul economic privat;

3 : Colaborarea publicprivat, cheia către calitate în serviciile sociale – workshop destinat managerilor instituţiilor (primării, biserici, şcoli, spitale, penitenciar, direcţii de asistenţă socială etc.);

4 : Centrul de zi, un sprijin pentru familie – workshop destinat familiilor beneficiarilor şi ale potenţialilor beneficiari.

În pauză, participantii au putut vizita atelierul în care beneficiarii fundației, persoane cu dizabilități din Codlea, din Brașov și din împrejurimi, realizează lumânări, felicitări, bijuterii și alte produse apreciate în comunitate.

Au participat specialişti ai Cello, organizaţie olandeză care asistă persoane cu dizabilităţi. De asemenea, specialişti şi manageri ai organizaţiilor şi ai instituţiilor de profil sau cu impact social semnificativ în comunitate, familii ale beneficiarilor și ale potențialilor beneficiari.

Simpozion Fundaţia Rafael (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic