Să ne începem săptămâna în… beznă, zic!

0
858 vizualizari
views

Un nou început de săptămână, aceeași rutină pentru mulți dintre cei care au un loc de muncă. Însă un nou calvar pentru locuitorii Codlei, cei care lucrează schimbul doi sau trei și care sunt nevoiți să orbecăie în drumul lor spre casă sau serviciu, după caz.

Lipsa iluminatului pe strada Chimiștilor, spre exemplu, am adus-o în atenția autorităților, dar și a publicului, în repetate rânduri. Mai mult de atât, administrația a luat legătura cu firma care are în administrare iluminatul public pe raza muicipiului Codlea, primindu-se asigurări din partea acesteia că situația se rezolvă. De la „mâine, azi și acum”, asigurări primite de fiecare dată când factorii responsabili au pus mâna pe telefoane, au trecut două, trei… patru săptămâni.

Cetățenii onești, care au suficientă răbdare și destul bun simț pentru a accepta perioada de tranziție prin care trece orașul și care plătesc taxe și impozite de municipiu, se întreabă:

Este ELECTRICA stat în stat?

Este firma care se ocupă de iluminat protejata vreunui mare mahăr dacă poate sfida chiar și administrația locală, nu doar cetățenii?

Este vorba doar despre incompetență?

Numai în imaginea de mai jos, din cei 5 stâlpi, unul singur funcționează, cel din intersecție (planul îndepărtat), motiv pentru care putem concluziona că locatarii și-au început săptămâna în beznă.

DSC_0007 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic