PSD Brașov și-a anunțat candidații la alegerile 2024

0
421 vizualizari
views

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Brașov și-a anunțat în cadrul unei conferințe de presă candidații la alegerile 2024. Nu este o surpriză faptul că la Brașov alianța USL 3.0 nu funcționează așa cum este afișată la nivel central între PSD și PNL. PSD Brașov va merge pe liste separate, cu candidați la Primăria Brașov și Consiliul Județean. Dacă la primărie Lucian Pătrașcu era deja cunoscut printre favoriți, la Consiliul Județean a fost desemnat Marian Rasaliu. Surpriza o constituie Roxana Mînzatu, secretar de stat, care a fost desemnată pe lista candidaților la europarlamentare.

La nivelul județului PSD a făcut câteva achiziții notabile. Una dintre acestea este actualul primar de la Victoria, Camelia Bertea, care părăsește barca USR-ului și se alătură echipei PSD , având un portofoliu substanțial, care include și redeschiderea Spitalului Victoria. Un alt primar care se alătură echipei este Sergiu Arsene, edilul din localitatea Bod, care a avut o evoluție foarte bună prin accesarea a peste 18 milioane de euro din fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea localității.

Potrivit președintelui organizației județene, senatorul Marius Dunca, peste 45 de politicieni, consilieri locali în general, au venit de la alte partide către echipa PSD. Seantorul lansează și un apel către echipa PNL condusă de Adrian Veștea, acela de a derula o campanie constructivă și punctuală, pe realizări și lucrurile concrete pe care le pot face viitorii aleși. Rămâne de văzut ce ”arsenal” va pregăti în lupta electorală organizația județeană PNL Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ